From Techno to Remember amb DJ Pastis, la gran nit a la Clubbing Room de Reus

La millor música techno i techouse del moment donaran pas als vinils punxats per la llegenda Dj Pastis

 

 

La sala 7 pecats i mig ubicada a la Riera Miró 14 de Reus acollirà a la Clubbing room de Reus una nit d'adrenalina pura el pròxim dissabte 15 de desembre. Una cita ineludible per als amants de la música techno i techouse, que a més a més comptarà amb una llegenda de les sales de festa, Dj Pastis.

 

D'aquesta manera, a partir de les onze de la nit, els Dj's residents portaran la millor música electrònica del moment, en una sessió de gran qualitat que de ben segur assentarà les bases perquè la Clubbing room esdevingui un punt fix a les nits de glòria de reusenques i reusencs.

 

Dj Pastis, 26 anys de 'mákina pura'

No obstant això, l'estrella d'aquesta primera nit serà Dj Pastís, que ja entrada la matinada recuperarà la música màkina dels anys 90, punxant vinils amb el mestratge que l'ha convertit en una llegenda de discoteques i sales d'oci d'arreu de l'Estat espanyol.

 

David Álvarez Tudela porta 26 anys en actiu, des que el 1992 es va convertir en el Dj de La Sala del Cel de Girona; ha estat resident de Distrito 0 a Canet de Mar, la famosíssima Pont Aeri de Terrassa, Xque de Palafrugell, o Activa a Mataró. Un vagatge incomparable que ha anat acompanyat d'innumerables nits punxant a discoteques d'arreu de l'Estat, molt especialment a Barcelona, però també a Madrid, Donostia, Alacant o Saragossa.

 

Tot plegat una oportunitat única per escoltar en directe una llegenda viva de la música màkina, en la nova sala Clubbing Room de Reus, de la discoteca 7 pecats i mig situada a la riera Miró número 14 de Reus.

 

From Techno to Remember la primera gran nit a la Clubbing Room de Reus | cedida

 

 

Entrades ja disponibles

No deixeu passar aquesta nit de festa sense igual i adquiriu les entrades anticipadament per tan sols 8 euros. Es poden comprar a la botiga Gas Jeans Reus del Centre Comercial al Pallol, en horari d'obertura de l'establiment.

"LLISTA: Us portem de ruta per 10 dels pobles més bonics de Tarragona!" "PLANS: Descobrir la Ribera d'Ebre, una comarca de riquesa natural i històrica"