La Fundació Pinnae lliura els diplomes als projectes d'Impuls Social pel Territori en la seva 3a convocatòria

L'objectiu de la Convocatòria és oferir un suport econòmic a projectes i entitats que treballen per a les persones i col·lectius més vulnerables
La línia d'ajuts lliurada te una dotació total de 300.000€ i aquesta edició recolza a 18 projectes de la Vegueria Penedès | Fundació Pinnae

El passat dimarts 22 de setembre, la Fundació Pinnae va lliurar la línia d'Ajuts als Projectes d'Impuls Social pel Territori 2020 amb una dotació econòmica conjunta de 300.000 euros per als projectes seleccionats.

Aquesta tercera Convocatòria és de nou una mostra del fort compromís de la Fundació Pinnae amb la societat més propera i enguany encara més en aquesta època de pandèmia global de la Covid-19 que està afectant molt especialment a totes les persones en risc d'exclusió social.

L'acte celebrat a l'auditori del Fòrum Berger Balaguer ha comptat amb la presència de representants de les 18 entitats escollides de la Convocatòria, que han signat un acord de col·laboració amb la Fundació Pinnae i se'ls ha fet lliurament del diploma de reconeixement que atorga la línia d'ajuts. Tot seguint el protocol d'higiene i seguretat sanitària.

El lliurament el va fer el Sr. Martí Solé, President de la Fundació Pinnae que ha fet ressò de 'com la Fundació assumeix la responsabilitat i el compromís de participar amb tots els seus mitjans en la recuperació de la nostra societat' i ha conclòs l'acte el Sr. Pere Regull, Delegat del Govern de la Generalitat, a la Vegueria Penedès 'fent valdre el suport i la col·laboració de la Fundació Pinnae amb les entitats socials del territori que s'han bolcat a respondre amb gran generositat vers les necessitats de les persones.'

Una fundació compromesa amb l'Alt Penedès, l'Anoia, el Baix Penedès i el Garraf

L'àmbit dels projectes que es buscaven tenien com a objectiu la intervenció social, adreçant-se prioritàriament a persones en situació de pobresa o en risc d'exclusió social, en situació de malaltia, amb discapacitat i/o problemes de salut mental, persones d'edat avançada i persones amb necessitats socioeducatives.

Aquestes línies de suport es reparteixen en projectes que es desenvolupen en alguna o vàries de les quatre comarques de la Vegueria Penedès. La decisió dels projectes escollits es va prendre el passat 15 de juliol en la sessió del Patronat de la Fundació Pinnae celebrada a Vilafranca del Penedès que, actuant com a jurat, va atorgar els ajuts sol·licitats als projectes de les entitats seleccionades.

Projectes i entitats seleccionades de la convocatòria 2020

CREU ROJA. Unint punts, creant xarxes. Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d'exclusió social – Àmbit d'actuació: Alt Penedès, Anoia i Garraf.

ASSOCIACIÓ TIAM. INTERVENCIÓ EN DEMÈNCIES. Servei d'atenció a persones afectades per la demència – Dirigit a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental - Àmbit d'actuació: Alt i Baix Penedès.

ATRA ASSOCIACIÓ. Actua Dona. Dirigit a Persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental – Àmbit d'actuació: Garraf.

FUNDACIÓ PRIVADA AMICS DE LA GENT GRAN. Aquest Aïllament el Superem amb les Persones Grans. Dirigit a persones grans - Àmbit d'actuació: Baix Penedès i Garraf.

SALUT MENTAL CATALUNYA ANOIA ASSOCIACIÓ. Equip d'intervenció domiciliària. Dirigit a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental - Àmbit d'actuació: Anoia.

GEPEC-EdC. N'aturat. Dirigit a Joves amb necessitats socioeducatives - Àmbit d'actuació: Baix Penedès.

LA MALVA ACCIÓ FEMINISTA. Educant en igualtat: Penedès lliure de masclismes. Dirigit a joves amb necessitats socioeducatives - Àmbit d'actuació: Baix Penedès.

FUNDACIÓ PRIVADA FORMACIÓ I TREBALL. RECONNECTA. Millora de les competències digitals a la feina – Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d'exclusió social - Àmbit d'actuació: Garraf.

AMPERT. ASSOCIACIÓ CONTRA EL CÀNCER. Servei de transport i acompanyament per a veïns de l'Alt Penedès amb càncer i amb necessitat de tractament de radioteràpia – Acompanyament a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental - Àmbit d'actuació: Alt Penedès.

FUNDACIÓ PRO-PENEDES. Inserció sociolaboral de les persones en situació de pobresa a l'Alt Penedès. Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d'exclusió social - Àmbit d'actuació: Alt Penedès.

ASSOCIACIÓ ENTREM-HI. Inclusió laboral, salut comunitària i CÒVID19. Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d'exclusió social- Àmbit d'actuació: Alt Penedès i Garraf.

ACTUA SCCL. Projecte Espai Familiar, d'atenció psicològica i psicosocial per a infants, adolescents i famílies de residents als CRAE de l'Alt Penedès per afavorir la reunificació. Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d'exclusió social - Àmbit d'actuació: Alt Penedès, Anoia i Garraf.

ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE LES MUCOPOLISACARIDOSIS I SÍNDROMES RELACIONATS. MPS. Suport i atenció a les persones afectades per malalties MPS-Lisosomales i les seves famílies – Dirigit a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental - Àmbit d'actuació: Anoia.

ASSOCIACIÓ D'ENTITATS EL VENDRELL EDUCACIÓ I LLEURE LA BALLARUGA. ÈXIT. Reforç Educatiu – Dirigit a joves amb necessitats socioeducatives - Àmbit d'actuació: Baix Penedès.

SALUT MENTAL GARRAF / AFAMMG. Suport i Natura. Dirigit a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental - Àmbit d'actuació: Garraf.

CAMERATA PENEDES SCCL. Camerata Apropa. Dirigit a joves amb necessitats socioeducatives - Àmbit d'actuació: Alt Penedès.

CÀRITAS DIOCESANA DE TARRAGONA. CÀRITAS PARROQUIAL DEL VENDRELL. Servei d'acollida integral – Dirigit a persones en situació de pobresa o en risc o situació d'exclusió social - Àmbit d'actuació: Baix Penedès.

FUNDACIÓ PRIVADA MAS ALBORNÀ. Nous reptes arran del Coronavirus al Centre Especial de Treball. Dirigit a persones amb malaltia, discapacitat i/o problemes de salut mental - Àmbit d'actuació: Alt Penedès.


El Director Tècnic de la Fundació Pinnae, Antoni Gistau, va destacar l'excel·lent elaboració dels diferents projectes seleccionats, que ara es faran visibles a través de l'acció de les diferents entitats, que seran els millors aliats i col·laboradors, per dur a terme amb bon fi els recursos emprats a favor dels diferents col·lectius.

Durant l'acte es van lliurar els diplomes a les diferents entitats, i totes elles van manifestar l'agraïment a la Fundació Pinnae per ajudar-los amb la dotació econòmica que els permetrà poder tirar endavant els projectes presentats.

La Fundació Pinnae continua la seva activitat social contribuint a pal·liar els diferents problemes socials, impactant de forma positiva en les persones i en la societat que ens envolta per superar les dificultats.
 

"Recomanacions: Les millors lectures per aquest mes de setembre!" "Les crispetes dolces més sorprenents arriben a Ocine amb l'estrena de Pinocho"