garden-cort

El Garden Cort inaugura la temporada de primavera amb una Festa de Benvinguda

Plantes, flors, decoració, aliments gourmet al centre ubicat a la carretera de Cambrils

Música, barbacoa i plantes a preus immillorables és el que us trobareu aquest dissabte al Garden Cort. El 'garden' dóna el tret de sortida a la primavera amb una Festa de Benvinguda a la qual hi està tothom. De 9.00 hores del matí fins a les 19.00 hores del vespre del dissabte 30 de març podreu gaudir d'un ambient d'allò més natural i gastronòmic de manera completament gratuïta. A més, s'exposaran diverses plantes que es podran comprar a preus reduïts. Així doncs, si esteu pensant a renovar la decoració del vostre jardí o terrassa i, a més, voleu gaudir d'una jornada diferent, el Garden Cort té la millor resposta. 

El Garden Cort ofereix una àmplia gamma de productes

Les plantes i les flors són el plat fort del Garden Cort. Compta amb una gran diversitat d'espècies vegetals, des de plantes i flors comunes fins a altres d'allò més exòtiques. Aquest aspecte es pot palpar només entrar a les seves instal·lacions, quan una onada de colors inunda els diferents passadissos del local. Així doncs, es poden adquirir flors i plantes de diferents colors, procedències i mides, ajustant-se així a les necessitats explícites de cada client.

garden-cort
L'oferta de productes permet satisfer les necessitats de tots els consumidors   | Àngel Ullate

 

Però la seva àmplia exposició no es limita a les espècies vegetals exteriors, sinó que  també compta amb mobiliari de terrassa i jardí. Mobles i complements que t'ajudaran a ser l'enveja de tots els teus veïns durant aquest estiu. Així doncs, taules, cadires i hamaques són algunes de les opcions que podeu trobar en aquesta secció. Els detalls marquen la diferència, i és per això que el Garden Cort ofereix complements del mobiliari com rellotges de paret, espelmes, làmpades exteriors, marcs de fotografies, quadres, roba per la taula, ambientadors i molt més.

garden-cort
El Garden Cort compta amb mobiliari de jardí | Àngel Ullate

 

Productes gourmet entre la seva gran exposició

Oli d'oliva, vi i cava entre els diversos productes gourmet que podeu adquirir al Garden Cort. Una selecció dels millors productes del territori que complementen a la perfecció la resta d'ofertes l'establiment. També podreu trobar una  secció de cosmètics  i, com no podia faltar, una gamma de materials de jardineria perquè pugueu posar a punt la vostra terrassa o jardí.

garden-cort
Els materials de jardineria ofereixen un servei complet als consumidors | Àngel Ullate

 

Tot això i molt més al Garden Cort, situat a l'Autovia A-7 km 1148-43850 de Cambrils.