Imatge de l'entrega de roses de Grup Pons

Grup Pons Automoció entrega 250 roses de la Fundació Topromi als seus treballadors

Aquesta iniciativa es va fer amb l'objectiu de visibilitzar la tasca de la Fundació i alhora, tenir un petit detall amb l’equip

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, Grup Pons Automoció va lliurar 250 roses a tot el personal d'aquest important holding automobilístic als  tallers  i concessionaris  de Tarragona, Reus, Tortosa, El Vendrell i Valls.

Un total de 250 roses artesanals de paper van sortir dels tallers de la fundació  Topromi, una entitat que contribueix a millorar la qualitat de la vida de les persones adultes amb discapacitat intel·lectual.

Les  flors  van ser confeccionades a mà per més de  50 persones  que formen part del Centre Especial de Treball i del Centre de Teràpia Ocupacional d'aquesta entitat. I segons les paraules de la directora de  Topromi, Eva Calvés, «tots es van abocar amb cos i ànima, i amb una il·lusió gegant, per tenir-les a punt per al dia assenyalat». 

El conseller executiu de Grup Pons, Joaquim Pons, va recordar que «les grans empreses del territori, també la nostra, tenim la responsabilitat i compromís d'involucrar-nos amb la societat que ens envolta». 

Pons també va elogiar la feina que fan entitats com la Fundació i va destacar que «projectes com aquests ens demostren que davant les dificultats, el treball en equip i l'esforç conjunt, són les millors eines per assolir els objectius comuns». 

Imatge de l'entrega de roses de Grup Pons
Les flors van ser confeccionades a mà per més de 50 persones de l’equip | Cedida

Un cop passada la diada de Sant Jordi, des de Topromi asseguren que les roses artesanals inclusives han obert una «nova finestra» en les activitats del centre. La seva directora afirmava que ha estat «un projecte nou molt emocionat perquè tothom hi ha pogut participar, independentment de les seves capacitats.» I ha confirmat que la intenció és «repetir aquesta iniciativa i ampliar-la de cara a l'any que ve». 

Calvés també remarcava que els ha permès «gaudir de l'ambient de Sant Jordi  durant molts dies abans, no només durant la diada» i això ha estat «fantàstic i emocionant». 

Aquesta iniciativa es va fer amb l'objectiu de visibilitzar la meravellosa tasca de la  Fundació i alhora, tenir un petit detall amb els més de dos centenars de professionals que treballen a les diverses marques d'automoció de Grup Pons.

De fet, la rosa de paper artesanal anava acompanyada d'una nota on es podia llegir: 'un esforç conjunt, un objectiu comú', un lema que reflecteix tant l'esperit de la Fundació Topromi, com el de l'equip de Grup Pons. 

La iniciativa, que té previst repetir-se en futures edicions, també ha comptat amb la col·laboració de Ràdio Ciutat de Tarragona.