L'Hangar de Reus porta el bon humor de Txabi Franquesa al seu nou cicle de monòlegs

El pròxim divendres 19 d'octubre l'humorista arrencarà una nit imperdible de diversió i festa per igual
Dissabte 19 d'octubre, Txabi Franquesa actuarà a l'Hangar, el local de moda de la ciutat | Facebook (@lhangardeReus)

 

 

L'Hangar de Reus inicia un cicle de monòlegs, que divendres 19 d'octubre a un quart de dotze de la nit, portarà la diversió i el bon ambient d'aquest local nocturn a nivells insospitables de la mà de l'humorista Txabi Franquesa.

 

El polifacètic artista nascut a Barcelona, ha treballat d'actor, còmic, reporter, presentador i guionista, a més de codirigir diverses obres de teatre. Per sobre de tot però, destaca la seva carrera de monologuista, que els darrers anys l'ha catapultat al capdamunt del món de l'humor de l'Estat, amb aparicions a 'El Club de la Comedia' o 'Paramount Comedy', a més de ser colaborador de la 'Noche sin Tregua' de Dani Mateo.

 

Els monòlegs de Txabi Franquesa es caracteritzen pel seu toc àcid, històries quotidianes explicades amb una inversió de la realitat que no deixa indiferent ningú. La seva rapidesa, sinceritat i dinamisme característics, converteixen els seus espectacles en una aposta de diversió segura; un autèntic showman que transmetrà la seva bona sintonia a tothom que s'apropi a l'Hangar de Reus, el pròxim 19 d'octubre.

 

Segueix el cicle, el 26 d'octubre arriba a l'Hangar Xavier Castells

El cicle de monòlegs a l'Hangar no s'atura i el divendres 26 d'octubre serà el torn de Xavier Castells. L'humorista pujarà a l'escenari, agafarà el micròfon i oferirà el seu EpiSHOWdio 1. A partir d'un quart de dotze, l'Hangar i la nit de Reus s'ompliran de rialles, bon ambient i molt bon humor.

 

L'Hangar, el local de moda de les nits de Reus

Tot i la seva curta existència, ja que es va inaugurar a principis d'aquest mateix 2018, l'Hangar de Reus ja forma part inseparable de les nits de Reus. El local situat al cor de Reus, al carrer d'en Vilar 16, s'ha fet un lloc indiscutible entre reusenques i reusencs, convertint-se en un dels locals d'oci nocturn més populars de la capital del Baix Camp, amb un dels millors serveis i tractes al client de tot el panorama nocturn.

 

A més a més del seu excepcional bon ambient i la diversitat musical que ofereix, l'Hangar s'ha convertit també en un generador d'actuacions de molta qualitat, organitzant cicles temàtics com el que ara porta els millors monologuistes del moment, però també concerts i actuacions de tota mena i per a tots els gustos.

 

Un local modern i amb molta personalitat que, amb capacitat per a 250 persones, portarà als seus clients a no voler anar de festa a cap altre lloc. Per si no fos prou, els clients també tenen la possibilitat de reservar prèviament la seva zona VIP, sigui per celebracions en petit comitè o per poder gaudir del mateix bon ambient amb molta més comoditat i intimitat. I per aquells que vulguin gaudir de tot l'espai per ells sols, també ofereix reserves del local per a organitzar festes privades.

 

Dissabte 19 d'octubre, Txabi Franquesa actuarà a l'Hangar, el local de moda de la ciutat | cedida