Hyundai Augusta Car, líder de vendes a Tarragona i premi a la millor gestió comercial a l'Estat

L'èxit no ve sol, el Hyundai Kona, escollit millor Cotxe de l'Any 2019 a Catalunya i Espanya

La marca automobilística coreana Hyundai torna a estar d’enhorabona. Vicenç Jiménez, gerent de Hyundai Augusta car i en representació del concessionari de Tarragona, va recollir a la ciutat de Praga, a la República Txeca, el premi que acredita el concessionari tarragoní com a líder de vendes a particulars a tota la regió de Tarragona. A més, Hyundai Augusta Car va ser nomenat com a millor concessionari en gestió comercial a Espanya.

Arran d’aquest nou èxit, el concessionari tarragoní de Hyundai ha volgut felicitar públicament la feina i dedicació del seu equip professional i, alhora, donar les gràcies als clients i clientes que confien en Augusta Car, tots plegats, per fer possible aquests guardons i reconeixements.

El nou Kona és urbà i atrevit, però també elegant | Cedida

 

El Hyundai Kona també té motius per celebrar

La darrera setmana, Hyundai va endur-se la sisena edició del premi 'Cotxe de l’Any a Catalunya', amb el seu model Kona, un premi atorgat per part dels periodistes i mitjans de comunicació membres de l’Associació de Premsa de Motor de Catalunya (APM). Alhora, el Kona també va guanyar el guardó de la 47a edició de l’’ABC Mejor Coche del Año 2019’, essent ja el quart model de la marca que ha aconseguit aquest premi des de l’any 2018.

Avui dia, el Hyundai Kona és un dels vehicles que la prestigiosa automobilística coreana que es poden trobar als concessionaris Augusta Car Hyundai, amb centres a les ciutats de Reus, Tarragona, Cambrils Valls i un concessionari col·laborador a Montblanc.

Kona, disseny i tecnologia

El 'crossover' va ser l'última edició de l'any 2018 de la marca Hyundai i, ara, s'ha proclamat guanyador en les votacions de la premsa especialitzada, per davant de vehicles com el Kia Creed o el nou Ford Focus. Per primera vegada, un cotxe Hyundai és reconegut com a 'Cotxe de l'Any a Catalunya'.