Hyundai Augusta Car - Tucson

El nou model de Hyundai que trenca els motlles

Potència, tecnologia i eficiència a parts iguals en el nou model Tucson de Hyundai Augusta Car

Hyundai ho ha tornat a fer. Fa escassos mesos, Hyundai Augusta Car va presentar la nova generació del Tucson, el seu SUV mitjà més venut en el món.

Es tracta de la quarta generació d'un dels models més reeixits de la companyia i pilar indispensable de l'actual gamma SUV de Hyundai. Una declaració d'intencions que connecta amb aquells que continuen trencant motlles i busquen l'extraordinari.

El Hyundai Tucson arriba amb un disseny més fresc i modern, tecnologia de connectivitat a l'última i motors gasolina, dièsel i híbrids.

El disseny del nou Tucson ha estat renovat per complet. Formes dinàmiques, geomètriques i llums paramètriques ocultes s'uneixen per crear una presència única a la carretera que destaca per ser sofisticada i innovadora. Aquest model és més gran i ample, el qual proporciona al vehicle una imatge moderna.

De la mateixa manera que a l'exterior, l'habitacle també ha estat renovat per complet. En la cabina del Hyundai Tucson, els usuaris tindran a la seva disposició una pantalla tàctil pel sistema d’infoentreteniment i un quadre d'instruments digital. Les formes sinuoses de l'interior estan inspirades en cascades i els materials suaus al tacte eleven el disseny a un nivell superior.

El nou Tucson és versàtil i ofereix més connectivitat, comoditat i confort. Les funcions intel·ligents com els seients plegables de forma remota i els dispositius intel·ligents d'accés fan que carregar l'equipatge i accedir a la segona filera de seients sigui molt més facil. Els passatgers podran gaudir de seients calefactables, controls de climatització i més espai per les cames.

Hyundai Augusta Car - Tucson
El Hyundai Tucson arriba amb un disseny més fresc, modern i amb tecnologia de connectivitat a l'última | Hyundai Augusta Car

El nou model Tucson de Hyundai està preparat per reduir emissions sense reduir la diversió al volant, amb una de les gammes més completes de motors elèctrics del mercat SUV compacte. Podràs escollir entre una versió gasolina o dièsel hibrida de 48 V i una versió 100% hibrida.

El nou Hyundai Tucson també ofereix una completa dotació de sistemes de seguretat i assistència a la conducció, la qual inclou els següents elements:

— Alerta d'atenció al conductor

— Assistent precol·lisió amb detector de vianants i ciclistes

— Alerta de sortida del vehicle davanter

— Assistent de conducció en autopista

— Control d'angle mort

— Assistent per a evitar col·lisions en l'angle mort

— Advertiment de sortida segura

— Assistent d'aparcament remot

— Control de creuer intel·ligent basat en el navegador

— Assistent de límit de velocitat

— Alerta d'ocupant posterior

— Assistent de manteniment de carril

— Assistent de seguiment de carril

— Advertiment de col·lisió de trànsit posterior travessat

— Llums de carretera automàtiques

— Visor 360°

Gaudeix de la tranquil·litat amb els millors sistemes d'assistència a la conducció i el paquet de seguretat activa equipat amb una àmplia gamma de funcions innovadores.

Hyundai Augusta Car - Tucson
El nou Hyundai Tucson ofereix una completa dotació de sistemes de seguretat i assistència a la conducció | Hyundai Augusta Car

L'extraordinari defineix allò que va més enllà del comú i a Hyundai tenen ben clar que la manera d'aconseguir-ho està molt lluny de seguir les normes.

No et quedis enrere. Per què triar quan es pot tenir tot? Potència, tecnologia i eficiència... El nou Hyundai Tucson és un model que ha arribat per a trencar amb el que s'estableix. Si t'atreveixes, apropa't al teu concessionari Hyundai Augusta Car de confiança i descobreix el nou Tucson de ben a prop. No quedaràs indiferent.


 


Comentaris