Twitter

L'oferta postvenda de Hyundai Augusta Car que no et pots perdre

La popular marca de cotxes ofereix l'etiqueta eco homologada i la revisió del cotxe per un preu molt assequible de 5 €

Segur que ja fa temps veus uns adhesius rodons pegats en la part inferior de les llunes dels cotxes. Es tracta de les etiquetes mediambientals que la Direcció General de Trànsit (DGT) va crear per a classificar als vehicles segons el seu  impacte mediambiental.

Els quatre distintius ambientals van ser creats en funció de l'impacte mediambiental dels vehicles. Aquesta classificació té com a objectiu diferenciar positivament als vehicles més respectuosos amb el medi ambient i ser un instrument eficaç al servei de les polítiques municipals, tant restrictives de trànsit en episodis d'alta contaminació, com de promoció de noves tecnologies a través de beneficis fiscals o relatius a la mobilitat i el medi ambient.

És a dir, són adhesius amb forma rodona que identifiquen el potencial contaminant del teu cotxe i diferencien els vehicles més respectuosos amb el medi ambient dels que no ho són tant.

Quatre categories, quatre etiquetes

Etiquetes mediambientals
Segons la DGT, la col·locació del distintiu és voluntària. | Redacció

Etiqueta de color blau:  Zero Emissions

Existeix des de finals de 2015 i identifica als  vehicles més eficients. Correspon a la categoria ‘Zero Emissions’, la dels cotxes elèctrics i dels híbrids endollables més recents. S'aplica a qualsevol vehicle, des de ciclomotor fins a camions, que estigui classificat en el Registre de Vehicles de la DGT com a  vehicle elèctric de bateria (BEV), vehicle elèctric d'autonomia estesa (REEV), vehicle elèctric híbrid endollable (PHEV) amb una autonomia mínima de 40 quilòmetres o vehicles de pila de combustible.

Etiqueta de color verd i blau: ECO

La següent etiqueta en el graó d'eficiència. S'aplica, en la seva majoria, a vehicles híbrids i de gas.

Aquesta categoria és la dels híbrids endollables amb una autonomia inferior als 40 km, els vehicles híbrids no endollables (HEV), els que usin gas natural (GNC i GNL) o gas liquat del petroli (GLP). En tot cas, hauran de complir els criteris de l'etiqueta C.

Etiqueta de color verd: C

S’aplica a vehicles de combustió interna que compleixen amb les últimes emissions EURO.

Entren en aquesta categoria els  turismes de gasolina Euro 4, 5 i 6 i els dièsel Euro 6. Concretament els turismes i les furgonetes lleugeres de gasolina matriculades a partir de gener de 2006 i dièsel a partir de 2014.

A escala professional, els vehicles de més de 8 places i de transport de mercaderies, tant de gasolina com de dièsel, matriculats a partir de 2014.

Etiqueta de color groc: B

S'aplica als vehicles de combustió interna que si bé no compleixen amb les últimes especificacions de les emissions EURO, sí que ho fan amb anteriors.

Entren en aquesta categoria els vehicles de gasolina Euro 3 i els dièsel Euro 4 i 5. És a dir, els turismes i les furgonetes lleugeres de gasolina matriculades a partir de gener de l'any 2000 i de dièsel a partir de gener de 2006. Els vehicles de més de 8 places i de transport de mercaderies tant de gasolina com de dièsel matriculats a partir de 2005.

La resta dels vehicles, el 50% més contaminants, no tenen dret a cap mena de distintiu per no complir els requisits per a ser etiquetat com a vehicle net.

Segons la DGT, la col·locació del distintiu és voluntària. No obstant això, ciutats com Madrid o Barcelona és obligatori enganxar el distintiu ambiental en el parabrisa en la part inferior dreta del parabrisa davanter. En les motocicletes en qualsevol lloc sigui visible.

L'oferta postvenda de Hyundai Augusta Car

Augusta Car disposa de l'homologació necessària per a la impressió de les etiquetes mediambientals de la DGT.

Amb aquest motiu, ofereixen un nou servei amb una promoció especial al preu de 5 € que inclou la impressió de l'etiqueta corresponent i la revisió de 8 elements clau del teu cotxe Hyundai:

— Estat exterior de la carrosseria

— Direcció

— Estat dels frens

— Condicionament de l'interior del vehicle

— Suspensió

— Llums

— Pneumàtics

— Revisió del sistema de gestió del motor

A més a més, addicionalment Augusta Car ofereix un descompte del 20% en qualsevol operació que el teu cotxe Hyundai pugui necessitar.

Per beneficiar-te de l'oferta, només has de realitzar la reserva de la cita prèvia a través del web oficial de Hyundai Augusta Car o contactant amb el número de telèfon 977-55-24-14.