Hyundai Augusta Car

Tornen els ‘Hyundai Days’, la promoció més esperada d’Augusta Car

Del 10 al 18 d’agost, aprofita els descomptes d’escàndol en només 58 unitats

Hyundai Augusta Car torna amb una de les cites més esperades: els 'Hyundai DAYS'! 
Si estàs pensant en comprar-te un cotxe, ara és el moment! Has de reservar al calendari aquestes dates imprescindibles. 

Durant vuit dies, una promoció única portarà preus d’escàndol en només 58 cotxes de la marca Hyundai. Del 10 al 18 d’agost tindràs temps suficient per a visitar qualsevol de les instal·lacions d'Augusta Car , descobrir quin és el model Hyundai perfecte per a tu i veure en primera persona totes les prestacions. A la promoció trobareu des d'esportius, fins a familiars o compactes. Vehicles per a tots els públics en els 'Hyundai DAYS'!

No és la primera vegada que Augusta Car Hyundai celebra aquesta promoció. L'èxit d'acollida en totes elles és espectacular, fet pel qual es consoliden els 'Hyundai DAYS' com una promoció periòdica. 


 

Hyundai Augusta Car
Tornen els ‘Hyundai DAYS' d’Augusta Car del 10 al 18 d’agost | Hyundai Augusta Car

Una marca compromesa amb els clients

Hyundai té com a principal objectiu satisfer les diferents necessitats de tots els seus públics. Per aquest motiu, compta amb una àmplia gamma de models de vehicles amb característiques molt diverses: elèctrics, híbrids, esportius, clàssics confortables, familiars, dissenys moderns amb tecnologia punta, etc. Tots ells amb la millor qualitat i servei. 

Tant els vehicles com tots els professionals que formen part dels concessionaris Augusta Car us acompanyaran durant tot el procés de compra del vostre vehicle, d’aquesta manera comptareu amb un suport especialitzat de principi a fi.

Si esteu interessats a descobrir més aspectes de la marca amb totes les mesures d’higiene i seguretat, podeu assistir a qualsevol dels concessionaris Augusta Car que trobareu a Reus, Tarragona, Cambrils, Valls i al concessionari col·laborador de Montblanc.

Hyundai Augusta Car
Troba el vehicle Hyundai que millor s'adapti tu | Hyundai Augusta Car


Comentaris