Augusta Car Hyundai tanca un 2019 ple d'èxits amb el Kona com a cotxe de l'any

El Hyundai Kona Elèctric és el primer SUV compacte d'Europa 100% elèctric
Imatge del model Hyundai Kona, vehicle de l'any 2019 | Cedida

 

Aquest any 2019 ha sigut, sens dubte, un any ple de successos i bones notícies per la marca coreana Hyundai. Que va començar l'any rebent el premi de la 47a edició de l'ABC al Millor Cotxe de l'Any 2019. Amb el model Kona, un model que combina dinàmica d'estil i rendiment, juntament amb la tecnologia de l'avantguarda. Tanmateix, va rebre la sisena edició del premi Cotxe de l'Any a Catalunya, atorgat pels periodistes i mitjans de comunicació membres de l'Associació de Premsa de Motor de Catalunya.

 

Així mateix, el Hyundai KONA s'ha posicionat com al millor cotxe català i espanyol. Sent el primer model guanyador de diferents premis que afegeix una versió 100% elèctrica en la seva gamma de motors. Al Camp de Tarragona els podreu trobar a Augusta Car Hyundai que és el concessionari oficial de la marca, amb centres a Reus, Tarragona, Cambrils, Valls i un concessionari col·laborador a Montblanc.

 

El SUV de Hyundai és totalment personalitzable per dins i per fora. | Cedida

 

Un model que destaca per la seva diversitat, el seu estil i tecnologia

El nou SUV urbà de la marca, el Kona, destaca pel seu disseny, innovació i tecnologia. Es pot trobar amb un preu de sortida, a partir dels 13.900 euros, mentre que el vehicle de versió elèctrica és de 35.100 euros. Compta amb quatre acabats, l'Essence, el Klass, el Tecno i el Style. Aquest vehicle enguany, ha fet una aposta en el seu disseny, trencant així esquemes i que els ha permès guanyar el premi al Millor Cotxe de l'Any 2019.

 

Tecnologia d'avantguarda sense oblidar el compromís amb el medi ambient

Del model guardonat com a cotxe de l'any, també s'ha de destacar el valor ecològic que té. Ja que conté un elevat percentatge de components reciclats. A més, és un vehicle que està disponible en diversos motors com el de gasolina (120 CV i 176 CV), dos motors dièsel (115 CV i 136 CV) i en la versió elèctrica (136 CV i 204 CV).

 

El Nou Hyundai Kona híbrid elèctric ja ha arribat a la província de Tarragona | Cedida

 

Aquest valor ecològic contribueix a reduir les emissions de CO₂, utilitzant sistemes menys contaminats que els tradicionals. Un aspecte molt valorat per la majoria dels clients, ja que no només són vehicles sostenibles, sinó que també presenten nombrosos avantatges en el seu ús. A l'hora de posar gasolina, d'accedir a grans ciutats, de pagar impostors, etc.

 

Augusta Car Hyundai et porta el millor cotxe de l'any a Tarragona

AlS concessionaris d'Augusta Car Hyundai rebreu un assessorament de qualitat perquè conegueu de primera mà els vehicles que més s'adapten a les vostres necessitats. A més, podreu veure i provar el cotxe de l'any.

 

Trobareu el concessionari de Tarragona a la carretera de València 199 i també podeu consultar la seva pàgina web per descobrir totes les seves novetats. També tenen operatiu el telèfon 977 552 414 per a consultes més ràpides i directes.