L'escola brit脿nica Jigsaw inaugura instal路lacions i passa a dir-se The British School of Costa Daurada

L'escola anglesa del Catllar ha inaugurat l'ampliaci贸 de l'edifici central i ha adaptat la seva imatge a la nova realitat
Jigsaw School dona pas a The British School of Costa Daurada | 脌ngel Ullate

 

El passat dissabte 7 de mar莽 es va dur a terme la inauguraci贸 de les noves instal路lacions de Jigsaw British School, que despr茅s de dotze anys del seu naixement amplia i segueix el seu projecte educatiu, innovador i 煤nic al territori. Una de les grans novetats 茅s l鈥檃mpliaci贸 de l鈥檈difici central que permetr脿 l鈥檃collida de l鈥檃lumnat que continua creixent i accedint a les diferents etapes del curr铆culum brit脿nic. L'altre gran novetat 茅s que l'escola fa un canvi en la seva imatge corporativa i passa a anomenar-se The Bristish School of Costa Daurada.

 

L鈥檃lumnat va ser el protagonista de l鈥檃cte introduint, en angl猫s, als assistents l鈥檈ss猫ncia del centre que passa a anomenar-se 鈥The British School of Costa Daurada鈥. Ells mateixos van donar pas a la projecci贸 d鈥檜n v铆deo-presentaci贸 de la nova imatge corporativa del col路legi, dissenyat per Annelie B盲der, membre de l鈥檈quip de comunicaci贸 鈥淓l Far Cooperatiu鈥. La dissenyadora va destacar que el nou logotip fa refer猫ncia a les tres etapes del curr铆culum brit脿nic, aix铆 com el joc de colors i icones que recorden la filosofia d鈥檜n centre amb un programa ling眉铆stic 煤nic al territori i un model d鈥檃prenentatge dirigit a desenvolupar en l鈥檃lumnat els h脿bits i els valors propis de qui es compromet amb la seva societat i el seu entorn, ciutadans globals que tenen cura del medi ambient, emprenedors i amb empatia vers la difer猫ncia. 

 

L鈥檈scola brit脿nica d鈥橢l Catllar inaugura noves instal路lacions | 脌ngel Ullate

 

La imatge corporativa es pot trobar estesa per tot el centre i tamb茅 se'n fa ress貌 al nou espai web (www.britishcostadaurada.com), i diferents materials de papereria produ茂ts a trav茅s de la Fundaci贸 Topromi, que ofereix serveis d鈥檌mpremta i enquadernaci贸 amb un equip format per professionals amb diversitat funcional. 

 

芦 El resultat d鈥檜n important i valent treball en equip禄

En l鈥檃cte d鈥檌nauguraci贸, pares i mares representants van agrair la confian莽a amb qu猫 cada dia poden deixar els seus fills al centre, i la gran tasca que fa l鈥檈quip de professionals per a qu猫 els alumnes esdevinguin nenes i nens feli莽os, estimulats, amb ganes d鈥檃prendre i amb molta estima vers els seus professors. Igualment, en nom de l鈥檈quip de docents, dues mestres van recon猫ixer el treball conjunt de tota la comunitat i la clarivid猫ncia de l鈥檈quip directiu per conformar un projecte del que tothom se sent part imprescindible. 

 

La intervenci贸 de la directora del centre, Laia Mongui贸, va concloure que The British School of Costa Daurada 茅s el resultat d鈥檜n important i valent treball en equip. L鈥檈sperit cr铆tic i la iniciativa, segons explicava, adopten veritable significaci贸 quan som capa莽os de generar un cos de talent al voltant d鈥檜na idea, per fer-la cr茅ixer, per enriquir-la i per guiar-la fins m茅s enll脿 del que una sola persona pot imaginar.

 

L鈥檃lumnat va ser el protagonista de l鈥檃cte introduint l鈥檈ss猫ncia del centre que passa a anomenar-se 鈥淭he British School of Costa Daurada鈥 | 脌ngel Ullate

 

A l'acte tamb茅 hi va assistir l'alcalde d'El Catllar, el Sr. Joan Morl脿, que va recon猫ixer la facilitat amb qu猫 s鈥檋an donat des de l鈥檌nici les relacions amb l鈥escola brit脿nica i el municipi que l鈥檃cull, expressant la voluntat de continuar treballant plegats per a la educaci贸 i encetar nous horitzons, en l铆nia amb els nous projectes de l鈥檈ntorn com son la nova Escola de M煤sica i el nou pavell贸 poliesportiu.

 

Aix铆 com, el director dels Serveis Territorials d鈥橢ducaci贸 a Tarragona, Sr. Jean-Marc Segarra va ser l鈥檈ncarregat de cloure els parlaments, insistint en el car脿cter resilient de l鈥檈quip que conforma l鈥escola brit脿nica d鈥El Catllar, i va expressar la seva confian莽a en models educatius que, m茅s enll脿 dels coneixements, preparin els nostres fills per a practicar amb les seves vides els valors de la societat que volem, en uns moments especialment complicats. Segarra, tamb茅 ha recitat en angl猫s i en catal脿 el poema de Walt Withman 鈥淣o t鈥檃turis鈥, una aportaci贸 inspiradora per al futur immediat del centre.

 

El quadre commemoratiu ha estat obra del pintor tarragon铆 M脿rius Masip | 脌ngel Ullate

 

Un projecte en el qu猫 les persones son peces clau

Per cloure l'acte d'inauguraci贸 d'aquesta nova etapa, es va procedir a descobrir el quadre commemoratiu i la placa inaugural al hall del centre que serviran per recordar aquesta important fita per a la hist貌ria de l鈥檈scola i totes aquelles persones que n鈥檋an format part. El quadre ha estat obra del pintor tarragon铆 M脿rius Masip, molt vinculat a l鈥檈quip de l鈥escola, i que ha volgut copsar a trav茅s de l鈥檃rt l鈥櫭爊ima d鈥檜n projecte en el qu猫 les persones son peces clau.

 

A continuaci贸, els assistents van poder visitar les noves instal路lacions integrades a l鈥檈difici principal i amb espais compartits entre etapes, dissenyades en clau d鈥檈fici猫ncia energ猫tica i sostenibilitat, un aspecte que ha estat prioritari des de l鈥檌nici en el centre educatiu. L鈥檃cte va acabar amb un petit refrigeri per a tots els assistents al pati de l鈥檈scola i l鈥檃ctuaci贸 de l鈥檃nimadora infantil Marieta Voltereta.

 

La jornada de portes obertes tindr脿 lloc els propers 13 i 20 de mar莽 | 脌ngel Ullate

 

Per a con猫ixer el nostre projecte educatiu, sol路licita visita personalitzada

L鈥檈scola brit脿nica d鈥El Catllar ha comptat des de l鈥檌nici, com a Jigsaw School i ara com a The British School of Costa Daurada, amb un equip de col路laboradors que vetlla per anar consolidant fases atenent al ritme i a les necessitats tant de les fam铆lies, com dels professionals que hi treballen. Ells tamb茅 van tenir un espai durant l鈥檃cte que van aprofitar per deixar const脿ncia de la bona salut del projecte i l鈥檈mpenta que continua intacta des del primer dia per seguir celebrant, pas a pas, noves fites. 

 

Aquest acte d鈥檌nauguraci贸 obre una nova etapa per a The British School of Costa Daurada. Per con猫ixer el projecte educatiu de The British School of Costa Daurada, podeu enviar un correu a info@britishcostadaurada.com per concertar una visita personalitzada.