El casal d'estiu de DiadeGranja.com, el lloc ideal per gaudir de l'aire lliure, la natura i els animals

Inscripcions obertes al casal d'estiu més diferent i divertit
Els animals són els protagonistes de la granja | Laia Solanellas

Aquest estiu, més que mai, els nens i nenes necessiten esbargir-se. Estar en contacte amb la natura i corre per l'aire lliure. Us portem una proposta que segur que encantarà a pares i fills: el casal d'estiu de DiadeGranja.com, una estança diferent per descobrir la vida del granger de la manera més divertida possible. On podran gaudir de diverses activitats programades i, a més, d'unes instal·lacions perfectament adequades a les mesures de seguretat i higiene que requereix la nova normalitat.

El casal d'estiu estarà obert fins al 10 de setembre, i és una gran oportunitat perquè els vostres fills, d'entre 3 i 12 anys, recuperin les tradicions més naturals i aprenguin els valors més sostenibles per la nostra terra. A més, aquesta també és una gran iniciativa perquè els més petits desconnectin de les pantalles i tecnologies, es relacionin, interaccionin i gaudeixin d'un estiu d'allò més divertit i diferent.

Els nens i nenes s'ho passaran d'allò més bé al casal envoltats de natura i animals | Cedida

Una experiència de granja entre l'hort i els animals

En una granja no hi poden faltar ni hort, ni animals. És per això que en són els protagonistes de DiadeGranja.com: cavalls, conills, alpaques, cabres, gallines, cangurs, entre molts altres animalons. Amb ells, aprendran a conviure i descobriran els seus costums i necessitats. 

Una altra de les experiències de l'estiu serà aprendre a cultivar un hort ecològic amb la realització de diversos tallers que els mantindran en contacte constant amb la natura. Treballs manuals, gimcanes, jocs i moltes activitats més, totes elles adaptades a les diferents edats dels infants i a les mesures de seguretat i protocols d'higiene.

Inscripcions obertes pel Casal d'Estiu!

A causa de la situació delicada en què ens trobem, a Diadegranja.com han adaptat les activitats i instal·lacions perquè el benestar de les nenes i nens és el més important. Aquest any es crearan tres grups, els horaris són adaptables segons la necessitat i situació que més convingui a cada família. Hi ha diferents franges, si apunteu el vostre fill de les 9.00 a les 13.00 hores, la setmana surt a 70 euros i dues setmanes a 130 euros; en canvi, amb l'horari de les 09.00 a les 15.00 hores amb dinar inclòs són 110 euros una setmana i 210 euros dues setmanes; finalment, amb l'horari de les 09.00 a les 17.00 hores, la setmana surt a 130 euros, mentre que dues setmanes surten a 250 euros.

A banda d'aquests horaris, hi ha l'opció d'utilitzar l'hora d'acollida, que és de les 07.45 a les 09.00 hores i té un preu de tres euros per dia. A més, si teniu més d'un fill, hi ha un 10% de descompte per germà. Per inscriure als vostres fills i filles heu de posar-vos en contacte amb DiadeGranja.com mitjançant el telèfon 977 751 629, enviant un missatge de WhatsApp al número 653 751 510 o un correu electrònic a hola@diadegranja.com. Podeu trobar tota la informació necessària a la pàgina web de DiadeGranja.com o a la seva pàgina de Facebook.

"Peixos Savall estrena instal·lacions per atendre millor al servei de restauració" "Novetat: Arriben els dimarts i divendres bojos al Parc aquàtic de la Costa Daurada"