La Fira Centre Comercial amb els llums de Nadal

La Fira Centre Comercial dona la benvinguda al Nadal per la porta gran

La Fira regalarà 4 targetes regal valorades en 50 € i 15 en 20 € per bescanviar en els establiments de centre

El passat 27 de novembre, La Fira Centre Comercial va donar inici a la temporada de Nadal amb l'encesa de llums. Un parell de setmanes després, coincidint la reobertura del centre, La Fira arrenca la campanya nadalenca amb il·lusió, màgia, sorpreses, jocs interactius i sortejos molt atractius.

Les celebracions es prolongaran fins al 5 de gener sota el lema 'Hola Nadal, Adéu 2020', en clara referència a la necessitat d'acabar aquest any tan estrany i difícil a tot el món.

En aquesta campanya nadalenca, les  xarxes socials  jugaran un paper molt especial. A través dels seus canals digitals, La Fira Centre Comercial ha preparat un Nadal ple de sorpreses.

En diversos sortejos setmanals, La Fira regalarà 4 targetes regal valorades en 50 € i 15 en 20 € per bescanviar en els establiments de centre entre els que interactuïn via Facebook, Twitter o Instagram.

La Fira Centre Comercial amb els llums de Nadal
El Nadal a La Fira enguany es presenta diferent però igualment plena de màgia | La Fira CC


Setmana a setmana es presentarà la mecànica dels  sortejos, la qual suposarà una forma amena i interactiva de participar en les accions del centre comercial.

La comunitat online de La Fira ja ha demostrat en diverses ocasions el seu esperit participatiu, com va succeir amb els sortejos d'estiu. En el cas del Nadal, la terrassa hi jugarà un paper important, així com els comentaris i fotos etiquetades dels usuaris.

A més a més, La Fira Centre Comercial ha compartit un  vídeo en xarxes socials amb un missatge d'esperança i il·lusió de cara a la reobertura del centre  recordant que les més de 50 empreses, autònoms i emprenedors que tenen allà el seu  negoci tenen moltes ganes de retrobar-se amb els seus clients i el públic en general.


En aquest sentit, La Fira Centre Comercial  també recorda a les xarxes que, com ha passat fins ara, se seguirà treballant per garantir que en aquest espai hi hagi la màxima seguretat en tots els sentits per aconseguir que els seus visitants estiguin tranquils i ben atesos.

Sense dubte, el Nadal ha arribat a La Fira Centre Comercial, que acomiada el 2020 i dona la benvinguda a un any nou amb el desig que arribi ple de canvis i la normalitat que aquest any no ha estat possible gaudir.