La llibreria Galatea Reus reobre les portes amb una signatura de llibres i manté el servei a domicili gratuït

L'acte anirà a càrrec de l'escriptor Rafael Nadal i tindrà lloc el dijous 28 de maig de 16.00 a 17.30 hores

Amb la desescalada comencen a arribar les bones notícies, com la reobertura de la llibreria reusenca Galatea que va reactivar la seva activitat el passat 11 de maig. Són temps difícils i d'incertesa, però el negoci local lluita per seguir endavant i, sobretot, per a poder oferir el millor tracte amb les mesures de seguretat més òptimes pels seus clients. Així doncs, l'horari de la botiga és de 10.00 a 13:30 hores i de 16.30 a 20.00 hores, es pot visitar sense cita prèvia, però sempre respectant les mesures.

A la Galatea Reus a part dels protocols d'higiene i protecció que pots trobar en la seva botiga, per fer front a la Covid-19. També han considerat seguir, més que mai, amb el mètode dels enviaments a domicili, que ja tenien implementat molt abans de la crisi sanitària. Una manera de fomentar la lectura, perquè aquesta pugui arribar a totes les persones. El servei a domicili es fa per a tot Catalunya, tot i que a Reus i a Cambrils, on es troben ubicades les seves dues llibreries, el servei és gratuït.

Signatura de llibres de Rafel Nadal

Aquest dijous 28 de maig, en horari de 16.00 a 17.30 hores, tornen els actes a la llibreria reusenca. L'escriptor Rafel Nadal serà l'encarregat de donar el tret de sortida a aquesta nova etapa. Signarà els dos nous llibres

  • 'Mar d'estiu. Una memòria mediterrània'. Una aproximació sentimental al Mediterrani, als petits plaers de la vida, i una invitació a observar i descobrir les històries dels llocs i de les persones que l'habiten.
  • 'El somni d'en Blai' amb les il·lustracions de Valentí Gubianas. Un conte sobre la solidaritat. En Blai no ha anat mai a l'escola perquè té fibrosi quística, una greu malaltia respiratòria, i aquest any hi anirà per primera vegada. El seu somni és poder desfilar amb els gegants i capgrossos a la festa major, però està segur que mai no ho podrà fer. No obstant això, amb l'ajut de tota la classe i la complicitat de mestres i pares, en Blai arribarà a viure experiències increïbles.

En motiu de la signatura, els llibres tenen un 5% de descompte durant aquests dies. Si no podeu assistir a l'acte, teniu l'opció de fer la compra online que anirà amb la firma i dedicatòria de l'autor (s'ha d'indicar el nom del destinatari) i es podrà recollir a la botiga en un altre moment o bé t'ho porten a casa (gratuït Reus i Cambrils).


Comentaris