La llibreria Galatea Reus organitza una nova signatura de llibres amb Roger Pera

El divendres 26 de juny a les 19 hores signarà el seu llibre 'Èxit: on tot comença'
Roger Pera signarà el seu llibre el 26 de juny a la Galatea Reus | Laia Solanellas

La llibreria Galatea de Reus continua adaptant-se a la nova normalitat i després de la reobertura amb una signatura de llibres de Rafel Nadal, ara és el torn de seguir amb les novetats literàries a la llibreria reusenca amb l'escriptor Roger Pera, que signarà exemplars del seu llibre 'Èxit: on tot comença' el divendres 26 de juny a les 19 hores.

El fill de l'actor Joan Pera repassa la seva extensa carrera professional, des dels seus inicis amb 9 anys on va començar en el teatre i el doblatge, seguint amb tots els èxits i elogis acumulats fins que va estar a punt de perdre-ho tot. Roger Pera escriu 'Èxit: on tot comença' en un to directe i proper, compartint estones dramàtiques i còmiques, convertint-se en un relat sincer i honest de la seva lluita contra la droga.

En un tast del seu llibre, Pera escriu: «El dissabte 25 de gener de 2014 hi havia programada funció de Germans de sang. A les 18.00 h. Es va anul·lar. [...] es va anul·lar perquè jo, que representava el protagonista, no m’hi vaig presentar. [...] No puc dir que aquesta fos una situació nova, perquè feia anys que estava enganxat a la cocaïna.»⁣

«I sabeu què? El que us diré ara us sorprendrà: ESTIC AGRAÏT A TOT AIXÒ QUE M’HA PASSAT. I sí, he canviat. Hem retrobat el Roger. I m’he perdonat. Ho he aconseguit.»⁣

Així mateix, el llibre compta amb textos de Jordi Basté, Ismael Abadal, Marta Pera, Pep Sala, Ricard Reguant i Joan Pera.

Llibres signats a domicili

A la Galatea Reus, a part dels protocols d'higiene i protecció que pots trobar en la seva botiga per fer front a la Covid-19, també han considerat reinventar-se i buscar noves mesures per poder oferir solucions a tots els seus clients. En aquest sentit, han continuat amb el mètode dels enviaments a domicili, el qual es fa per a tot Catalunya, tot i que a Reus i Cambrils, on es troben ubicades les seves dues llibreries, el servei és gratuït.

Així mateix, si hi ha algú interessat en obtenir signat el llibre 'Èxit: on tot comença', on Roger Pera parla honestament de la seva lluita contra l'addicció a les drogues, es pot comprar a través de la pàgina web i els faran arribar a casa signat pel seu autor. 

"Un nou projecte gastronòmic amb gust de territori a la Conca de Barberà" "Novetat: Arriben dos concessionaris Kia Garancar a Reus i Tarragona"