Els indrets m茅s id铆l路lics per dormir amb furgoneta a Tarragona amb Tarraco Center

Ford Tarraco Center a part de vendre furgonetes tamb茅 ofereix el servei de camperitzaci贸, per adaptar-les a les necessitats de cada client
Una furgoneta Ford Transit Custom de color taronja camperitzada | Tarraco Center
 

Viatjar amb furgoneta 茅s una passi贸. Cada cop s贸n m茅s les persones que trien aquesta manera de rec贸rrer m贸n que, a part de posar-nos en contacte amb la naturalesa i descobrir paisatges privilegiats, ens aporta una llibertat absoluta.

 

Dormir enmig de la muntanya, despertar-se davant del mar o dinar dins el bosc, s贸n algunes de les opcions de les quals pots gaudir si disposes d'una camper. La venda d'aquestes furgonetes s'ha disparat en els 煤ltims anys, gr脿cies a totes les grans comoditats que aporten.

 

脡s important recordar que, fer vida enmig de la naturalesa 茅s un tresor. Per aix貌, l'entorn s'ha de respectar i intentar deixar el lloc, on hem estat durant el viatge, tal com l'hav铆em trobat. Contribuint aix铆, a la conservaci贸 i protecci贸 del medi ambient.

 

Ford Tarraco Center a part de vendre campers tamb茅 ofereix el servei de camperitzaci贸 | Tarraco Center
 

Un disseny personalitzat per cada furgoneta

Una vegada ja t'has comprat la furgoneta, s'ha de 鈥榗amperitzar鈥. 脡s la paraula de moda entre el sector, vol dir que s'ha de triar el disseny i com voldr脿s que sigui la distribuci贸 de l'interior. Aquest proc茅s pot ser complicat si no tens a ning煤 que t'assessori, i et pugui fer un disseny personalitzat segons les teves necessitats. A Tarraco Center, concessionari oficial de Ford a Tarragona, pensen amb tots els detalls. A partir d'ara, ja pots gaudir del servei de camperitzaci贸 i disseny de furgonetes. De manera totalment personalitzada i en col路laboraci贸 amb una de les millors empreses del sector, cultura camper.

 

Tarraco center col路labora amb Cultura Camper per dissenyar l'interior de les furgonetes | Tarraco Center

Et proposem  6 llocs on poder dormir amb furgoneta per Tarragona

Viatjar amb furgoneta est脿 de moda. De manera que Internet ens ofereix diferents plataformes o apps m貌bils per trobar llocs on dormir. Tot i aix貌 us proposem 6 destinacions on poder dormir, sense problemes, envoltat de natura i despertar amb unes vistes privilegiades a la prov铆ncia de Tarragona.

 

鈥 Parc Natural del Delta de l'Ebre

鈥 El Refugi 'Els Masets' a La Riba

鈥 La Platja El Parad铆s, entre Cambrils i Miami platja

鈥 L'Ermita de la Mare de D茅u de la Roca a Mont-roig

鈥 La Mussara a Vilaplana

鈥 La zona d'acampada del Montmell

鈥 L'Ermita Sant Antoni a Albinyana

 

Si voleu gaudir d'aquests serveis, no espereu m茅s i visiteu el concessionari Ford Tarraco Center Tr脿nsit, al C/ Plata, n潞 2 (Pol. Ind. Riu Clar) 路 43006 Tarragona