Els indrets més idíl·lics per dormir amb furgoneta a Tarragona amb Tarraco Center

Ford Tarraco Center a part de vendre furgonetes també ofereix el servei de camperització, per adaptar-les a les necessitats de cada client
Una furgoneta Ford Transit Custom de color taronja camperitzada | Tarraco Center
 

Viatjar amb furgoneta és una passió. Cada cop són més les persones que trien aquesta manera de recórrer món que, a part de posar-nos en contacte amb la naturalesa i descobrir paisatges privilegiats, ens aporta una llibertat absoluta.

 

Dormir enmig de la muntanya, despertar-se davant del mar o dinar dins el bosc, són algunes de les opcions de les quals pots gaudir si disposes d'una camper. La venda d'aquestes furgonetes s'ha disparat en els últims anys, gràcies a totes les grans comoditats que aporten.

 

És important recordar que, fer vida enmig de la naturalesa és un tresor. Per això, l'entorn s'ha de respectar i intentar deixar el lloc, on hem estat durant el viatge, tal com l'havíem trobat. Contribuint així, a la conservació i protecció del medi ambient.

 

Ford Tarraco Center a part de vendre campers també ofereix el servei de camperització | Tarraco Center
 

Un disseny personalitzat per cada furgoneta

Una vegada ja t'has comprat la furgoneta, s'ha de ‘camperitzar’. És la paraula de moda entre el sector, vol dir que s'ha de triar el disseny i com voldràs que sigui la distribució de l'interior. Aquest procés pot ser complicat si no tens a ningú que t'assessori, i et pugui fer un disseny personalitzat segons les teves necessitats. A Tarraco Center, concessionari oficial de Ford a Tarragona, pensen amb tots els detalls. A partir d'ara, ja pots gaudir del servei de camperització i disseny de furgonetes. De manera totalment personalitzada i en col·laboració amb una de les millors empreses del sector, cultura camper.

 

Tarraco center col·labora amb Cultura Camper per dissenyar l'interior de les furgonetes | Tarraco Center

Et proposem  6 llocs on poder dormir amb furgoneta per Tarragona

Viatjar amb furgoneta està de moda. De manera que Internet ens ofereix diferents plataformes o apps mòbils per trobar llocs on dormir. Tot i això us proposem 6 destinacions on poder dormir, sense problemes, envoltat de natura i despertar amb unes vistes privilegiades a la província de Tarragona.

 

— Parc Natural del Delta de l'Ebre

— El Refugi 'Els Masets' a La Riba

— La Platja El Paradís, entre Cambrils i Miami platja

— L'Ermita de la Mare de Déu de la Roca a Mont-roig

— La Mussara a Vilaplana

— La zona d'acampada del Montmell

— L'Ermita Sant Antoni a Albinyana

 

Si voleu gaudir d'aquests serveis, no espereu més i visiteu el concessionari Ford Tarraco Center Trànsit, al C/ Plata, nº 2 (Pol. Ind. Riu Clar) · 43006 Tarragona

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris