La clínica dental Roche pren mesures pel Covid-19 i oferirà serveis mínims d'urgències

L'empresa reduirà la seva activitat durant aquests dies de confinament

Davant la situació d'excepcionalitat que estem vivint durant aquests dies, són moltes les empreses que s'han vist obligades a cessar la seva activitat o bé, reduir-la. Com és el cas de la clínica dental Roche de Reus, on ha explicat avui, en un comunicat, que a causa de la situació sociosanitària actual pel coronavirus i seguint les recomanacions del COEC, de la Generalitat i del Govern Central, reduirà la seva activitat serveis mínims d'urgències amb cita prèvia, fins nou avís. Amb el compromís de protegir la salut dels seus pacients i el seu equip de professionals. Les urgències seran ateses trucant al telèfon 615 625 044.

  

Com moltes altres empreses, s'han vist obligats a ajornar la seva activitat habitual. Aquesta és una mesura de prevenció i un exercici de responsabilitat social amb l'afany de poder tornar aviat a la normalitat. On des de les autoritats competents es demana que tots els ciutadans cooperem en aquesta lluita per combatre la pandèmia del virus.

  

Des de la clínica dental Roche, asseguren que 'tot i que apliquem de forma rigorosa totes les mesures de protecció i d'higiene necessàries, considerem que per responsabilitat col·lectiva hem de col·laborar en el confinament domiciliari proposat per les autoritats del nostre país. Amb l'esperança que posteriorment a aquest període de temps anem recuperant progressivament la normalitat, que en situacions com l'actual és quan realment la valorem.'

"♻ Saps com es recicla un vehicle? Descobreix quin és el procés" "🍎Un concessionari tarragoní dona 140kg al banc d'aliments"