La millor opció per a viatjar en família a Setmana Santa la té Volvo Diselauto Tarraco

Descobreix el nou Volvo XC90 i les indefinides possibilitats que t'ofereix
Diselauto Tarraco disposa de 8 unitats del Volvo XC90 amb entrega immediata | volvocars.com
 

Arriben les vacances de Setmana Santa i pocs són els que no gaudeixen d'uns dies en família fora de casa. Molts de vosaltres aposteu per agafar el cotxe i marxar a visitar a la família, a la platja o a alguna ciutat en la qual no hàgiu estat. Per aquest motiu, Diselauto Tarraco t'ofereix l'opció que millor s'adequa a les teves necessitats. I és el nou Volvo XC90, un SUV que et garanteix el luxe de tots els teus viatges.

 

Apostant, una vegada més, per una construcció artesana basada en tècniques innovadores que garanteixen una conducció segura i de qualitat. Així doncs, el seu disseny ofereix una presència imponent, carregat d'estil, elegància i resistència. Les línies rectes i minimalistes del seu interior indueixen a tots els components del vehicle a la calma, aportant així un clima de tranquil·litat. A més, compta amb acabats de fusta que contribueixen a l'aspecte natural i contemporani que el caracteritza.

 

Disposa de l'aplicació Volvo On Call. Aquesta permet connectar el teu dispositiu electrònic amb el nou Volvo XC90, per tal de poder continuar gaudint de totes les seves prestacions una vegada pugis al vehicle, com per exemple l'enviament d'ubicacions, possibilitat de climatitzar al gust l'interior del vehicle o, fins i tot, reservar taula a un restaurant. Innumerables funcions que et proporcionaran la comoditat que necessites. 

Un interior carregat d'estil i elegància | volvocars.com

 

El nou XC90 ofereix una conducció sostenible

Un Volvo amb motor semihíbrid que conforma un model de mobilitat més eficient i sostenible. La seva innovació tecnològica ha permès recuperar l'energia que generen els frens del vehicle i utilitzar-la en el procés d'acceleració. Així doncs, el mateix funcionament del cotxe és el que el dota de l'energia necessària per a funcionar. D'aquesta manera, les emissions emeses a causa del consum de combustible es redueixen de manera notable. 

 

Acord a aquest tret, el Volvo XC90 ofereix diversos tipus de conducció diferents, per tal d'ajustar-se al màxim a les teves necessitats. Podreu triar entre la conducció Comfort, Dynamic, Eco, Off-road i Individual. En totes elles, la prioritat per la seguretat i per una conducció òptima són característiques preferents. 

 

Si voleu gaudir d'unes vacances de Setmana Santa inoblidables i segures, el nou XC90 és la millor opció. A més, Diselauto Tarraco disposa de vuit unitats amb entrega immediata per tal que pugueu assegurar-vos uns dies replets d'aventures. Podeu consultar tota la informació al mateix concessionari, a l'Autovia Tarragona-Salou, 6-8