Una parada de llibres de Sant Jordi amb una rosa en primer pla

Les millors recomanacions de llibres per un Sant Jordi a casa

Tot i estar confinats, descobreix els títols més destacats de literatura i infantils de la llibreria Galatea Reus per aquesta diada

Un any més, ens trobem a les portes de l'esperada diada de Sant Jordi. Una festa on la tradició, la cultura i la màgia en són les protagonistes. Aquest any, a causa de la crisi que estem vivint per la Covid-19, les llibreries no podran sortir al carrer, i moltes tampoc repartiran els llibres per les cases. És el cas de la llibreria Galatea de Reus, que ha prioritzat la salut i per tant, esperarà per entregar els llibres venuts quan l'estat d'alarma hagi passat.

Tot i això, perquè aquest Sant Jordi no et quedis sense llibre, et proposen fer la teva comanda a través del seu web, on enviaran un xec-regal a el/la destinatari/a, que es podrà bescanviar pel regal quan l'emblemàtica llibreria reusenca torni a obrir.

Com cada mes, la Llibreria Galatea, ens ho posa fàcil i ens ha preparat una selecció amb els millors títols de literatura i infantils. Perquè decideixis quin serà el teu futur llibre o a qui li vols fer arribar un xec-regal.


Comentaris