Un any més arriba la festa més esperada de l'estiu a Reus: la Monterols Ibiza Party

El 21 de juliol a partir de les 23.30 hores, el Club Tennis Reus Monterols celebrarà la seva festa blanca anual amb temàtica eivissenca. Sortegem entrades per anar-hi gratis
Monterols Ibiza Party 2017 a Reus | Antonio

 

Roba blanca i ganes de passar-s'ho molt bé. Això és el que es necessita per assistir a la festa més esperada de l'estiu, la Monterols Ibiza Party. Aquesta festa blanca amb temàtica eivissenca que ja s'ha consolidat en el calendari estiuenc de Reus se celebrarà enguany el dissabte 21 de juliol, a partir de les 23.30 hores, al Club Tennis Monterols. Les entrades són limitades així que no deixeu per l'últim moment la seva compra, i tenen un preu de 15 euros l'anticipada o 18 euros a taquilla, amb una consumició inclosa. Es poden adquirir de forma anticipada a la recepció del Tennis Monterols, a discos Quick i discos Spook de Reus.

 

Monterols Ibiza Party 2017 a Reus | Antonio

 

Autobús gratuït

El Club Tennis Monterols, l'escenari d'aquesta gran festa, està ubicat a la carretera de Cambrils quilòmetre 1, per tant és necessari desplaçar-se amb vehicle per assistir-hi. Això, però, ja no és cap inconvenient ni us privarà de passar-vos-ho d'allò més bé, ja que hi haurà un autobús que sortirà cada vint minuts durant tota la nit des de davant la Salle de Reus, així els assistents podran gaudir de la festa plenament sense haver de preocupar-se d'agafar el cotxe. Tanmateix si s'hi vol anar amb vehicle propi també s'habilitarà una àmplia zona d'aparcament al costat del club.

 

Monterols Ibiza Party 2017 a Reus | Antonio

 

Una festa cuidada fins a l'últim detall

Cada any són més les persones que no es volen perdre aquest esdeveniment i enguany es preveu més de 1.500 assistents, socis i no socis del club, que gaudiran d'una nit inigualable al recinte exterior del club, decorat acuradament per a l'ocasió i amb una ambientació i espectacles que asseguren una festa divertida i única. 

 

La música la posaran els dj's Juanjo i Edu All On Sound, que faran sonar els èxits d'aquesta temporada, així com els 'hits' dels 80 i 90 perquè tothom gaudeixi de la festa. Això sí, l'única condició imprescindible és que tothom vagi vestit de blanc i que vingui amb bon rotllo! La festa també serà present a les xarxes socials i tothom qui hi vagi podrà compartir les seves imatges a Instagram i Twitter amb l'etiqueta #MonterolsIbiza.

 

Monterols Ibiza Party 2017 a Reus | Antonio

Sortegem entrades

Des de TarragonaDigital.com posem en marxa el sorteig de dues entrades dobles, per a dues persones, per anar a la Monterols Ibiza Party. El sorteig es fa al nostre perfil a Instagram @TarragonaDigital i per participar-hi només heu de seguir aquests passos:

— Buscar el post al mur d'Instagram de @TarragonaDigital sobre el sorteig, que es publicarà el diumenge 14 de juliol al vespre.

Fer-vos seguidors de @TarragonaDigital, fer «M'agrada» al post del sorteig i deixar un comentari mencionant els amics que vulgueu perquè també puguin participar.

— Per tenir més opcions podeu fer captura del post i penjar-lo al vostre Stories mencionant @TarragonaDigital.

— Teniu temps per participar fins al dijous 19 de juliol. Molt important: estigueu atents als vostres missatges directes a Instagram perquè si sou els guanyadors us contactarem per aquesta via. Molta sort!