Gaudeix dels «Move Days» amb descomptes de fins al 30% en una gran selecció de models Hyundai

Augusta Car Ofereix descomptes espectaculars durant tot el mes de juliol
Imatge del concessionari oficial de Hyundai a Tarragona. | Laia Solanellas

 

 

Augusta car torna a posar en marxa una de les promocions més exitoses i esperades per la majoria: els «Move Days». I és que durant tot el mes de juliol podreu gaudir de descomptes de fins al 30% en una gran selecció de models Hyundai. Així doncs, si esteu pensant en renovar el vostre vehicle, o bé en ampliar la vostra «flota» personal, aquesta és la vostra oportunitat!  

 

Per tots aquells que estigueu interessats en gaudir d'aquesta promoció, només cal que passeu per qualsevol concessionari d'Augusta Car, els quals trobareu a TarragonaReusCambrils i Valls. Professionals del sector us informaran sobre el funcionament de la promoció. Aquesta es basa en canviar el vostre antic cotxe per un Hyundai nou a escollir d'entre una amplia gamma!

 

Descobreix els models Hyundai inclosos als «Move Days»

Augusta Car us presenta els cinc models inclosos a la promoció, els quals compten amb característiques que compliran les vostres espectatives de manera —pràcticament— segura. 

 

1. Hyndai TUCSON

Presumeix de tenir un nou disseny tant còmode com elegant i esportiu gràcies a la seva forma aerodinàmica. Combina un disseny renovat i atractiu amb una tecnologia i seguretat de vanguardia, ja que compta amb sistemes avançats en seguretat. La seva part més sostenible recau en una versió híbrida de 48V, disponible en combinació amb els motors dièsel 2.0 i 1.6 CRDi, els quals compten amb una etiqueta mediambiental ECO. 

 

El que el fa més especial és el seu navegador de 8'', la càmera 360 graus, la porta del darrere intel·ligent i el sistema de so prèmium. A més, és molt espaiós i té una gran capacitat de càrrega de 513 litres.

El nou Tucson Híbrid 48V és reconegut amb l'etiqueta mediambiental ECO | hyundai.es

 

2. Hyundai KONA

Aquest cotxe ha sigut escollit com a millor cotxe de l'any a Espanya. Característic per ser diferent i per la seva adaptació a tota mena de terrenys. El seu motor passa de 0 a 100 en 8 segons, i compta amb una transmissió de doble embragatge de 7 velocitats. 

 

Destaca per la seva il·luminació que ofereix una excel·lent qualitat de visibilitat, així com pel seu sistema de so prèmium que consta de vuit altaveus i transmissió digital de ràdio. A més, també presenta una connectivitat i tecnologia a l'altura de les vostres expectatives.

Connectivitat i tecnologia a l'altura de les teves expectatives | hyundai.es

 

3. Hyundai i30

El Hyundai i30 és especial pel seu disseny atemporal. Igual que els anteriors models, compta amb una major seguretat activa i eficaç, i d'una connectivitat avançada adaptable a les teves necessitats. És un clar exemple de superació i evolució, tal com es veu plasmat en el seu sistema de detecció de fatiga del conductor (DAA), la funció d'informació de límits de velocitat (SLIF), el sistema de detecció de l'angle mort (BSD) i el sistema d'alarma de col·lisió frontal (FCWS) i de frenada autònoma d'emergència (AEB).

Un disseny atemporal que et farà presumir amb el teu vehicle | hyundai.es

 

4. Hyundai IONIQ HEV

Aquest cotxe ve carregat de dinamisme, i és que té eficiència energètica líder en la seva classe! Presumeix de disseny atractiu i aerodinàmic, a més de comptar amb totes els avantatges en matèria del medi ambient i economia. Consta d'un sistema híbrid i de càrrega sense fils, així com del fet que compleix tots els estàndard de seguretat europeus actuals. És un cotxe amb el certificat EURO NCAP, obtenint així la màxima puntuació en el sistema de valoració de seguretat. 

El Hyundai IONIQ és ideal tant per a ciutat com per a carretera | Cedida

 

5. Hyundai i20

Aquest model de cotxe està ple de caràcter gràcies al seu estil esportiu de línies definides. Els innovadors assistents de seguretat proporcionen tecnologia i connectivitat avançades, així com la seva pantalla tàctil de 17,8 cm (7''), equipada amb Display Audio, amb el que es pot accedir al contingut del teu smartphone. En ell destaquen característiques especials com l'assistent de col·lisió frontal, el sistema d'atenció al conductor, el sistema actiu de canvi voluntari de carril i el sistema actiu de llums llargues. 

El hyundai i20, un model esportiu amb línies ben definides| hyundai.es

 

Augusta Car vetlla per contribuir en sostenibilitat

Augusta Car és el concessionari oficial Hyundai a Tarragona. El seu objectiu principal és oferir als seus clients un transport que sigui innovador i amb tecnologies òptimes, però sobretot que gràcies a aquestes últimes contribueixi positivament en la millora del medi ambient i la no contaminació. És per això que desenvolupen i milloren diàriament el seu sistema híbrid en la gran majoria de la gamma de vehicles que ofereixen.