Arriba l’estiu al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona

Aquests mesos d’estiu el MNAT proposa noves experiències pensades per gaudir del patrimoni romà de Tarragona
Totes les activitats estaran adaptades a la situació d'alarma sanitària | MNAT

L’estiu també ha arribat al Museu Nacional Arqueològic de Tarragona. Tot i la situació actual, el MNAT reprèn la seva activitat cultural per continuar oferint experiències interessants en escenaris privilegiats. 

Totes les activitats estaran adaptades tenint en compte totes les precaucions i mesures sanitàries necessàries, sempre en grups reduïts i amb l’aforament limitat i adaptat a les necessitats de l’activitat i de l’espai.

Estiueja al MNAT, arqueologia i història per a totes les edats

Tota la informació sobre les activitats d’estiu es troba a la web oficial del Museu Arqueològic de Tarragona

Vacances a Tàrraco

De l’1 de juliol al 9 de setembre

El MNAT ofereix unes Vacances a Tàrraco, al Tinglado 4 del Moll de Costa de Tarragona. Convertits en exploradors podreu conèixer com era la vida a la ciutat de Tàrraco a l’època romana, visitar els monuments, les botigues, passar una estona al circ, entre altres activitats.
 

Visita guiada pel teatre romà

Del 3 de juliol a l’11 de setembre

El teatre de Tàrraco va ser un dels tres edificis més visitats pels habitants de la ciutat. El MNAT ha preparat una visita guiada en la que explicaran els espectacles que es feien i quin era el paper que jugava dins la trama urbana.

Aquesta activitat és gratuïta.

La reserva de les activitats es realitza mitjançant el web del MNAT | MNAT

Visita a la vil·la romana dels Munts

Del 4 de juliol al 12 de setembre 

Visita teatralitzada Caius i Faustina et conviden a la Vil·la romana dels Munts a Altafulla

Es tracta d’una activitat familiar per conèixer la residència de la Faustina i el seu espòs Caius, duumvir de Tàrraco, en les proximitats d’aquesta gran ciutat romana. Ells mateixos seran els amfitrions i explicaran com és la seva vida en aquesta vil·la a la vora del mar.

Visita guiada al Conjunt monumental de Centcelles

Del 5 de juliol al 13 de setembre 

Podreu conèixer aquest edifici de l’antiguitat tardana i visualitzar les escenes representades en el mosaic de la cúpula i la història que ha viscut aquest conjunt monumental al llarg del temps.

Itinerari 'Vida i mort a Tàrraco'

De l’1 de juliol al 8 de setembre

El MNAT ha preparat un itinerari guiat per la Necròpolis Paleocristiana i les restes conservades al Centre Comercial Parc Central. D’aquesta manera, coneixereu quina va ser l’evolució d’uns dels suburbis de Tàrraco i quines activitats s’hi desenvolupaven a dins.
 

Per a realitzar qualsevol d’aquestes activitats, podeu realitzar la reserva al web oficial del MNAT. I si necessiteu més informació, truqueu al telèfon 977 25 15 15 o via email al mnat@gencat.cat

"Plans d'estiu: la Terrassa de La Fira Centre Comercial s'omple de música!" "Agenda: Aquest estiu els més petits fan de grangers al casal d'estiu de DiadeGranja.com"