Dues persones reconegudes en el món de l'oci nocturn a Reus s'ajunten per crear un nou projecte: 'Sabana Reus'

Les portes del nou local d'oci nocturn s'obriran a finals del mes d'octubre
Josep Vila i Pep Cuerba són els impulsors de Sabana Reus. | Cedida

 

La natura i l'oci nocturn es fusionen al bell mig de la ciutat de Reus per crear un espai d'oci nocturn únic que pretén convertir-se en un lloc de referència en la ciutat en els propers mesos.

 

Si fa un temps anunciàvem que la mítica sala de festes Drums Reus tancava les seves portes, avui ja podem desvelar que a final d'aquest mes d'octubre, la ciutat tindrà un nou local totalment renovat i allunyat en diversos aspectes del que abans oferia l'antiga sala ubicada al carrer d'Eduard Toda 19.

 

La decoració del local té molt a veure amb el nou nom 'Sabana Reus'. És per això que la decoració està pensada per transportar a tots els assistents que entrin al local a un espai màgic on la natura és la protagonista.

 

Dos amics que aposten per l'oci nocturn a Reus

Darrera d'aquest nou projecte hi ha en Josep Vila i el Pep Cuerba, dos amics que des de fa molts anys aposten per les nits de festa a la ciutat i que ara han decidit unir esforços per crear un projecte ambiciós conjuntament. Cuerba, després d'un any sabàtic en el món de la nit per temes acadèmics, torna a liderar una nova iniciativa que pretén revolucionar les nits de festa a la ciutat. «Em fa molta il·lusió estar al capdavant d'aquest projecte que aposta per donar vida a l'oci nocturn de la ciutat i que de ben segur tindrà molt bona acollida entre el públic», ens diu.

 

Els dos tenen clar que l'ambient i la música seran els dos punts forts d'aquesta nova aposta, ja que compten amb un equip de confiança i professional en el sector del qual se senten orgullosos i que l'han creat amb el principal objectiu de fer que la gent se senti a gust en aquest nou espai.

 

Les portes del nou local s'obriran a finals del mes d'octubre i en els propers dies es farà pública la inauguració a través de les seves xarxes socials. Podeu començar a seguir 'Sabana Reus' al seu perfil a Facebook, també a Instagram i a Twitter.