Arriba l'outlet de Ford a Tarraco Center amb preus irrepetibles fins al 21 de setembre

Gaudeix d'una gran oportunitat d'estrenar vehicle, amb descomptes de fins a 9.000 euros entre més de 500 unitats en estoc
Tarraco Center ofereix tres dies replets de descomptes | Laia Solanellas
 

Tarraco center, el concessionari oficial de Ford a Tarragona, et facilita la tornada a la rutina amb uns dies únics per rematar l'estiu i per anar ben equipat durant l'any, ho fa de la millor manera, amb unitats limitades i vehicles en stock amb descomptes immillorables. Avui i fins demà, 21 de setembre, gaudeix d'aquestes grans ofertes. Trobareu unitats limitades amb descomptes de fins a 9.000 euros a tota la gamma Ford.

 

Podreu triar entre més de 500 unitats en estoc, entre les quals trobareu vehicles de KM0, nous, d'ocasió, industrials, seminous, comercials i molts altres. Si voleu gaudir d'aquesta oportunitat d'or, no dubteu en demanar la vostra cita prèvia i marcar la data al calendari! Per a fer-ho, serà necessari que punxeu sobre aquest enllaç i us inscriviu amb les dades sol·licitades, les quals corresponen al nom, telèfon mòbil, mail i codi postal. Automàticament, un professional de Tarraco Center es posarà en contacte amb vosaltres per tal d'acordar el dia de la cita.

 

Els millors preus de l'any, una oportunitat única per estrenar vehicle

Setembre és un mes per reprendre hàbits o crear-ne de nous, torna l'escola, les activitats, la feina, en definitiva tornar a la rutina. Sense o oblidar que s'acaba l'any i amb l'arribada del fred, és el millor moment per fer escapades a la muntanya o als Pirineus i la teva seguretat i la de la teva família és el més important. Així doncs, aquesta es converteix en una oportunitat d'or per a estrenar un nou vehicle a un preu immillorable abans que s'acabi l'any.

Podreu triar entre diferents modelitzats de turismes, familiars, esportius, suvs, descapotables, petits, utilitaris, furgonetes i molts altres models, tots ells perfectament equipats, en definitiva, cotxes per a totes les necessitats i tots els gustos amb unes condicions de compra i uns descomptes que us posaran molt més difícil el dir que no a una oportunitat com aquesta, ja que són dies únics!

Si voleu gaudir d'aquesta gran oferta, no espereu més i demaneu la vostra cita prèvia per anar al concessionari Ford Tarraco Center, a la carretera de València de Tarragona.

 

"🍽El restaurant Solric de Tarragona se suma a la Festa Major" "🎊🔝TOTS ELS ACTES: Cap de setmana de Santa Tecla i Misericòrdia, no us quedeu a casa!"