Parc Central busca els nous talents de les comarques de Tarragona!

Parc Central busca els nous talents de casa nostra amb el concurs Tarragona Sona

Ets tot un artista? Vols actuar en directe aquest Nadal? No t'hi pensis, les inscripcions s贸n obertes fins al 10 de novembre

Es busquen nous talents a les nostres comarques! Ball, música, poesia, malabars… qualsevol cosa que se t’acudeixi, l’objectiu és simple: deixar l’audiència bocabadada. Si ets un artista de mena, apassionat i amb ganes de trepitjar fort, aquest Nadal estàs de sort… Parc Central ‘busca artistes que trenquin pistes’!

Ara, el centre comercial de referència a la regió de Tarragona ha donat el tret de sortida al projecte Tarragona Sona, un esdeveniment cultural que vol agrupar l’art i el talent més nou de casa nostra. Un certamen únic, obert a tothom i sense restriccions d’edat. Aquest és l’únic requisit: almenys un dels membres de la formació, o solista, ha de tenir domicili a la nostra província.

Obertes inscripcions fins al 10 de novembre

Fins a 80 persones ja s鈥檋i han apuntat avui dia, disposades a mostrar les seves destreses, el seu art i 鈥榮alero鈥, en un certamen amb talent quil貌metre zero, fet a casa, que de ben segur ser脿 espectacular. A qu猫 esperes? Les inscripcions estan obertes fins diumenge, 10 de novembre, a trav茅s d鈥檃quest formulari.

Actuacions en directe al Parc Central

De les candidatures presentades, Parc Central en far脿 una selecci贸 i, del 22 de novembre fins al 5 de gener de 2020, els afortunats tindran l鈥檕portunitat d鈥檃ctuar en directe al Tarragona Sona, davant del p煤blic del centre comercial i durant la campanya de Nadal!

El prop貌sit de la iniciativa, expliquen des del 鈥榮hopping鈥 tarragon铆, 茅s generar vincles amb la comunitat local, amb la voluntat de crear una plataforma que doni veu als grans talents de les nostres comarques, encara per descobrir. Ets tu? Com ho veus? No t鈥檋i pensis, 鈥榮how must go on鈥!

M茅s informaci贸

Per a qualsevol dubte o informaci贸 addicional podeu contactar amb el Parc Central per correu electr貌nic a: atencionalcliente@ccparccentral.com o b茅 trucar al 977 228 797 / 629 345 491.


Comentaris