El Parc Central de Tarragona acull el 'Dia dels Morts' mexicà per celebrar la Castanyada

El 26, 27 i 31 d'octubre i l'1 de novembre, tota la família està convidada a conèixer i gaudir d'aquesta tradició mil·lenària
El Parc Central de Tarragona acull el 'Dia dels Morts' mexicà per celebrar la Castanyada | cedida

 

 

El Parc Central de Tarragona segueix apostant per les activitats familiars i per als més petits de la casa, amb la voluntat d'entretenir però també de divulgar i aprendre de la manera més divertida. En aquest sentit, el centre comercial s'omplirà aquesta Castanyada i Tots Sants de decoracions i calaveres plenes de color de la mà del 'Dia dels Morts' mexicà; un tradició mil·lenària que no deixarà indiferent ningú.

 

Ambientat en una de les festes més ancestrals del planeta, el Parc Central ha organitzat doncs activitats i tallers per aquests divendres i dissabte, 26 i 27 d'octubre i els dies grans de la festa, el dimecres 31 i el dijous 1 de novembre.

 

D'aquesta manera, aquests divendres i dissabte el Club infantil 'El Parc', ha preparat, a la planta 1 del Parc Central, una gran Festa de disfresses terrorífiques, que de quatre de la tarda a nou del vespre el divendres, i de dotze del matí a les dues del migdia i de quatre de la tarda a les nou el dissabte, permetrà a tothom que vingui disfressat completar la seva aparença d'espant amb una bona sessió de pinta-cares que faran encara més bona la disfressa.

 

Calaveres de sucre, espelmes, color i mariatxis

Dimecres 31 d'octubre i dijous 1 de novembre, la gran festa del 'Dia dels Morts' arriba amb una experiència única i terroríficament divertida. Dimecres doncs, durant tot el dia la Plaça i el Passadís Central del centre comercial portaran als visitants al ple centre de ciutat de Mèxic durant el Dia dels Morts, on ofrenes, calaveres de sucre, espelmes i mariatxis faran gaudir de la festa a petits i grans, que podran viure en directe una autèntica desfilada de música i ball amb esquelets ballarins.

 

El dia de Tots Sants, de quatre de la tarda a nou del vespre, el Club Infantil 'El Parc' tancarà la festa del Dia dels Morts amb tallers perquè els més petits es puguin pintar les cares amb les tradicionals i divertides calaveres de colors, així com puguin elaborar la característica cinta de flors d'aquesta festa.

 

El Parc Central de Tarragona acull el 'Dia dels Morts' mexicà per celebrar la Castanyada | cedida