El peix fresc més a prop que mai, des de Cambrils fins a la teva taula

Peixos Savall ha sabut fer front a la crisi pel coronavirus oferint un servei gratuït a domicili per facilitar la situació als seus clients
Peixos Savall reparteix comandes a domicili de manera gratuïta per facilitar la situació als seus clients | Peixos Savall

D'ençà que va començar l'estat d'alarma són moltes les empreses que s'han hagut de reinventar. Els negocis locals de serveis essencials s'han hagut de sumar al canvi i a la nova realitat per sobreviure, i apropar els serveis o productes de proximitat a les cases. És el cas de Peixos Savall a Cambrils, una empresa familiar dedicada al món del peix des de fa més de setanta anys, que des del dia 17 de març ofereix el seu servei a domicili de manera gratuïta en comandes superiors a 40 €.

En unes declaracions a TarragonaDigital, Peixos Savall explica que 'la situació és molt incerta i que s'aniran adaptant a tots els canvis que hi hagi per a poder seguir oferint als seus clients el peix fresc a la seva taula'. A través de comunicats a les xarxes socials van anunciant les últimes novetats pel que fa als repartiments, així com les mesures de seguretat i higiene que van adoptant a mesura que anem avançant cap a la nova normalitat, per tal d'oferir la màxima seguretat i qualitat dels seus serveis.

El Peix de Peixos Savall és fresc, de gran qualitat | Peixos Savall

Com es poden fer les comandes de servei a domicili?

Diàriament envien un vídeo de la seva parada a través del WhatsApp de l’empresa, als clients que ho sol·liciten, perquè puguin triar el producte que més desitgen. 

El seu objectiu és que els clients puguin veure el producte abans de comprar-lo, com si anessin a la peixateria i triessin de la parada. Poden veure el peix i marisc que tenen fresc i procedent de diverses llotges nacionals. Una vegada realitzada la comanda, la preparen al gust del client, net, filetejat i a punt per consumir. Fent-la arribar amb el seu transport a temperatura controlada, a cada casa dels clients que han fet la comanda. 

Una novetat recent, són els lots variats que elaboren des de la peixateria, com fan amb les comandes de peix, per a fer receptes completes. Tenen el «Lot Paella», que compta amb tots els productes necessaris de la pesca per a fer un bon arròs de marisc. Inclús tenen el fumet elaborat de manera artesanal amb productes de màxima qualitat, entre altres opcions com el «Lot Omega 3», o el «Lot Aperitiu», etc. Una manera de servir qualitat i facilitar al màxim el procés de neteja i compra. Perquè menjar peix sigui agradable per a tots els públics.

Les comandes pel servei a domicili es poden fer a través del telèfon de contacte 977362341, a través del Whatsapp 631046275 o del correu electrònic xavi@peixossavall.com.

Els lots del servei a domicili són variats, filetejats i nets, a punt de consumir. | Peixos Savall

Peixos Savall donant suport als més necessitats

L'empresa cambrilenca també col·labora amb les causes que més ho necessiten. Setmanalment fa una aportació d'aliments a l'organització Càritas de Cambrils situades a la platja i al poble. A més, de manera puntual també col·labora oferint els seus productes als esdeveniments de la Junta de Tarragona de l'Associació Espanyola Contra el Càncer. Amb aquestes donacions l'empresa mostra la seva part més solidària, sobretot en els moments i les causes més necessitades.

"S'inicia la tercera convocatòria d'ajudes per projectes d'impuls social pel territori" "Consell: Les coses que hauràs de revisar en el teu vehicle quan s'acabi el confinament"