Peixos Savall disposa de noves instal·lacions per atendre millor al servei de restauració

En aquests moments tan delicats i incerts, l'empresa cambrilenca segueix treballant amb les màximes mesures sanitàries
Nova nau i vehicles per efectuar el repartiment a domicili i servei de restauració. | Peixos Savall

Si busqueu un peix de qualitat a bon preu, amb tradició i un equip humà extraordinari al seu servei, Peixos Savall a Cambrils encaixa clarament amb totes les característiques. Aquesta empresa familiar dedicada al món del peix des de fa més de setanta anys, ha anat adaptant-se als canvis i al pas del temps, per tal d'oferir tota mena de productes del mar fresc i congelat, del Mediterrani, Atlàntic o Cantàbric.

Estan especialitzats en restauració i reparteixen diàriament per a tota la província de Tarragona el seu peix i marisc fresc i congelat, net, filetejat, viu. A més, realitzen enviaments a les províncies de Barcelona, Lleida, Girona, Saragossa.

  

El seu bagatge els porta a renovar-se sempre que sigui necessari, per a poder seguir vetllant pel benestar del seu producte i de la seva clientela. Les noves circumstàncies en les quals ens trobem han fet que ofereixin els seus serveis a domicili -que ha sigut tot un èxit-, així com la creació d'unes noves instal·lacions de més 1000 m2 per atendre millor al servei de restauració. Que compten amb congeladors, càmeres de fred, peixeres per marisc viu, sales de manipulació i filetejat, zona de preparació i expedició de comandes.

Les noves intal·lacions disposen de més de 1000 m2 adaptats al servei de comandes | Peixos Savall

Servei a domicili gratuït

Recordeu que Peixos Savall ofereix el servei de comandes a domicili de manera gratuïta en comandes superiors a 40 €. Aquestes es poden fer a través del telèfon de contacte 977362341, a través del Whatsapp 631046275 o del correu electrònic xavi@peixossavall.com. Diàriament envien un vídeo de la seva parada a través del WhatsApp de l’empresa, als clients que ho sol·liciten, perquè puguin triar el producte que més desitgen. 

El seu objectiu és que els clients puguin veure el producte abans de comprar-lo, com si anessin a la peixateria i triessin de la parada. Poden veure el peix i marisc que tenen fresc i procedent de diverses llotges nacionals. Una vegada realitzada la comanda, la preparen al gust del client, net, filetejat i a punt per consumir. Fent-la arribar amb el seu transport a temperatura controlada, a cada casa dels clients que han fet la comanda. 

Els lots de les comandes a domicili són variats, filetejats i nets, a punt de consumir. | Peixos Savall

Horaris d'estiu

També podeu visitar la peixateria al Carrer Pau Casals, 10. 43850 de Cambrils Port. Els horaris d'estiu són els dilluns de 09.00 a 13.30 i de 17.00 a 21.00 hores. Els dimarts, dimecres i dijous de 08.30 a 13.30 i de 17.00 a 21.00 hores. Els divendres i dissabtes de 08.30 a 14.00 i de 17.00 a 21.00 hores. I els diumenges de 09.00 a 13.00 hores.

"Novetat: Arriben els dimarts i divendres bojos al Parc aquàtic de la Costa Daurada" "Aquest estiu, respira aire pur i naturalesa a Mont-roig i Miami Platja"