Zona Fitness t'ajuda a prevenir i afrontar lesions esportives

Una bona rutina d'exercicis, juntament amb l'h脿bit i la const脿ncia del treball s贸n la clau per poder prevenir i afrontar les lesions esportives
El gimn脿s Zona Fitness de Torredembarra t'ofereix un servei de prevenci贸 i rehabiitaci贸 de lesions esportives | Cedida

Si esteu buscant un centre polivalent on poder realitzar pr脿ctiques esportives i a la vegada pugueu gaudir de pr脿ctiques complement脿ries com serveis de nutrici贸, massatge, entrenador personal, rehabilitacions de lesions esportives, entre altres. El gimn脿s Zona Fitness de Torredembarra, 茅s l'opci贸 m茅s indicada, situat al carrer de la Capella n煤mero 3, al centre de la localitat, us ofereix una variada oferta de serveis esportius i complementaris. 

  

En definitiva un espai a l'abast de totes les necessitats que engloben l'activitat f铆sica i l'esport. Quan es va al gimn脿s, sovint, es t茅 el costum de treballar sense haver estat assessorat pr猫viament per un expert de l'activitat f铆sica, la salut i l'entrenament. La gent segueix consells de persones que no estan especialitzades i no tothom necessita les mateixes rutines, els mateixos esfor莽os, ni els mateixos pesos. El perill que comporta no executar una bona pr脿ctica de l'esport, 茅s que despr茅s surten les lesions esportives.

La varietat d'aparells a la sala de musculaci贸 茅s una de les grans apostes de Zona Fitness | Cedida

  

Ja sigui perqu猫 hi ha gent m茅s propensa a lesionar-se o perqu猫 s'ha realitzat una rutina inadequada, la rehabilitaci贸 amb exercicis ser脿 vital per curar una lesi贸. Tot i que encara 茅s m茅s important prevenir-la i aquest 茅s un dels problemes m茅s freq眉ents de la gent que practica esport, que no es pren consci猫ncia plena en la prevenci贸.

  

Ra眉l Romero llicenciat en ci猫ncies de l'activitat f铆sica i l'esport i m脿ster d'activitat f铆sica, salut i entrenament esportiu. 脡s el monitor de la sala de Zona Fitness i entrenador personal, ens explica que 芦les lesions no es tracten, sin贸 que s'han d'aprendre a gestionar禄. Moltes vegades les lesions sorgeixen a conseq眉猫ncia de gestos repetitius, males postures, mals h脿bits, per sedentarisme, per haver practicat esports bruscos i no haver pres precauci贸 o tamb茅, per no haver fet una recuperaci贸 constant.

Els exercicis de rehabilitaci贸 i prevenci贸 de lesions esportives es realitzen mitjan莽ant estiraments i maquin脿ria | Cedida

Pautes b脿siques per la prevenci贸 de lesions

Des de Zona Fitness el Ra眉l ens recomana unes pautes, per tenir presents a l'hora de realitzar activitat f铆sica i poder prevenir lesions:

鈥 Practicar exercicis cardiovasculars durant 30 minuts al dia, 茅s indiferent que l'exercici sigui seguit o alternat.

鈥 Practicar exercicis d'estiraments, 茅s una q眉esti贸 molt important, la majoria de les lesions s贸n a causa de sedentarisme, quan no s'estira hi ha rigidesa muscular.

鈥 Practicar alguns exercicis de tonificaci贸

鈥 Realitzar l'entrenament amb objectius factibles, no voler abusar. L'ideal seria comen莽ar amb un entrenament de 3 dies a la setmana i anar augmentant gradualment.

Zona Fitness Torredembarra compta amb professionals especialitzats en prevenci贸 i rehabilitaci贸 de lesions esportives

Al gimn脿s torrenc treballen les lesions amb unes pautes rigoroses, perqu猫 et puguis anar recuperant progressivament. Partint d'una cita amb l'usuari, per saber quines s贸n les patologies i un cop detectades es comen莽aran els treballs, realitzats mitjan莽ant exercicis funcionals, treballs musculars, isom猫trics i de flexibilitat. Totes aquestes pr脿ctiques les porten a terme juntament amb el monitor i a trav茅s de diferents t猫cniques com gomes el脿stiques o la paret per a realitzar estiraments, tamb茅 fan servir m脿quines musculars amb diferents pesos i moviments guiats.

Sala d'exercicis de rehabilitaci贸 a Zona Fitness | Cedida

 

Les lesions m茅s comunes que s'acostumen a trobar al gimn脿s Zona Fitness s贸n les de cervicals, patologies d'espatlla, colze de tenista, monyeques, lumbars, malucs, genoll i turmell, sense deixar de costat les contractures musculars. Per aquestes 煤ltimes s'aconsellen el massatge i l'estirament, per treballar la flexibilitat o l'electroestimulaci贸, i posteriorment en les seves cases es podran aplicar gel o calor.

Quan les lesions es treballen de manera constant i sota la supervisi贸 d'un professional van evolucionant favorablement, de manera que a poc a poc es podr脿 tornar a la rutina de manera habitual.

  

A zona Fitness treballen amb diferents grups d'usuaris en funci贸 de les necessitats i tamb茅 de l'edat. Des de nens amb problemes de creixement, com joves i adults per lesions esportives i laborals, articulars, lesions comunes de les activitats de la vida di脿ria o b茅 lesions cr貌niques o artrosis. 

El gimn脿s obre de dilluns a divendres ( 07,00 a 22,00 hores ) i els dissabtes ( 9,30 a 14,00 hores ). Podeu posar-vos-hi en contacte a trav茅s del tel猫fon 977 64 56 26, correu electr貌nic a info@zonafitness.cat o b茅 visitant les instal路lacions.

"鈥 Sigues un privilegiat i prova el nou Volvo S60 exclusivament a la Fira ExproReus" "馃巸GUIA: Els imprescindibles per disfressar-te i decorar la casa aquest Halloween!"