Potència i elegància amb el V60 Cross Country de Volvo, ara en promoció a Diselauto Tarraco

Fins a esgotar existències, el concessionari oficial de Volvo al Camp de Tarragona posa en promoció aquest gran vehicle
L'V60 Cross Country és un vehicle ideal per a qualsevol situació. | TarragonaDigital.com

 

Els mesos d'estiu són per gaudir-los. Dies llargs, bon temps i moltes ganes de viure experiències noves, sobretot si es gaudeixen de dies de vacances. Tot és més relaxat, però a la vegada més intens, un binomi que reflecteix a la perfecció el dinamisme i l'elegància del Volvo V60 Cross Country, un vehicle pensat per viure experiències intenses però també per afrontar el dia a dia de la rutina per la ciutat.

 

A Diselauto Tarraco, el concessionari oficial de Volvo al Camp de Tarragona, compten amb una promoció oberta per comprar el Volvo V60 Cross Country a un preu inigualable: 26.500 euros, o 240 euros al mes. Només hi ha deu unitats disponibles d'aquest vehicle amb aquesta oferta, pel que no espereu ni un segon més per conèixer-lo de ben a prop, demanant la vostra cita prèvia per provar-lo a Diselauto Tarraco.

 

Dinamisme i versatilitat

El Volvo V60 Cross Country és un vehicle ideal per a tot tipus de persona. Tant si necessites espai per carregar bicicletes, equipatge i viure moltes aventures per tot tipus de terreny, com per si tens una àmplia família o molts amics i vols un cotxe elegant i versàtil. L'V60 Cross Country es pot adquirir amb aquest preu increïble gràcies a la promoció, i a més totalment equipat. Inclou el Pack Business Connect —amb Sensus Navigation, Sensus Connect Alto Rendimiento, Control distancia aparcamiento). També compta amb control de la distància en aparcament a la part del darrere, retrovisors plegables elèctricament i amb il·luminació inferiror, panell digital, es poden ajustar de forma elèctrica els seients del davant i moltes més prestacions.

La versatilitat del Volvo V60 Cross Country és un dels seus punts forts. | TarragonaDigital.com

 

Cotxes ideals per a tot tipus de perfils

Visitant les instal·lacions de Diselauto Tarraco no només podreu descobrir aquest V60 Cross Country, sinó que descobrireu tota l'àmplia gama de cotxes que ofereix Volvo. La seva varietat fa que hi hagi un Volvo per a cada estil de vida i necessitat, des dels més esportius, als familiars, les berlines, els vehicles comercials, etc. A més, tots els vehicles compten amb el segell de qualitat distintiu que els otorga ser una marca sueca. 

 

El concessionari oficial de Volvo a Tarragona, Diselauto Tarraco, ubicat a l'autovia Tarragona-Salou 6-8, compta amb unes instal·lacions molt àmplies i amb un servei amb els millors professionals. Allí podreu conèixer de ben a prop tots els models de Volvo i també provar-los, però a més també hi trobareu una gran cartera de cotxes de gerència per poder accedir a la marca de forma més senzilla amb els Volvo Selekt. Si el que busqueu, però, són vehicles d'ocasió, també hi trobareu una zona amb els cotxes d'Autokolecció, per a totes les butxaques i formats.