Viu l’experiència de conduir un cotxe elèctric amb Augusta Car Hyundai

Conscienciar-se dels beneficis d'un vehicle elèctric i del compromís amb el medi ambient és un fet que s'ha de viure en primera persona
Imatge del Hyundai Kona, millor cotxe de l'any 2019. | Cedida

Cada vegada és més habitual estar familiaritzat amb les paraules sostenible i eco, en tots els sectors, però encara ens falta acabar de conscienciar-nos dels beneficis i usos d'aquestes paraules. Pel que fa al sector de l'automòbil, la principal diferencia entre els vehicles amb motor de combustió i els de motor elèctric és la tecnologia i la font d'energia. Mentre que els primers s'alimenten de gasoil o gasolina, els segons ho fan amb electricitat, molts d'ells d'origen renovable.

Hyundai amb la seva gamma de vehicles híbrids i elèctrics, segueix mostrant el seu especial compromís amb el medi ambient. Aquesta contribueix a reduir les emissions de CO₂, utilitzant sistemes menys contaminats que els tradicionals. Aquest és un aspecte molt valorat per la majoria dels clients, ja que no només són vehicles sostenibles, sinó que també presenten nombrosos avantatges en el seu ús. A l'hora de repostar, d'accedir a grans ciutats, de pagar impostors, etc.

5 motius pels quals fer servir un vehicle elèctric:

— Estalvi econòmic i d'energia. Són més eficients  i consumeixen menys que un vehicle de combustió interna.

— Millora la qualitat de l’aire. Gràcies a que el vehicle elèctric no genera emissions, ni partícules , per tant l’aire que respirem és un aire més net.

— Xarxa de recàrrega disponible al territori. Cada vegada més augmenten els punts de recàrrega oberts al públic a tot Catalunya i en la província de Tarragona.

— Menys soroll. Al ser cotxes silenciosos que redueixen eficientment la contaminació acústica.

— Ajuts econòmics. Disposen de tarifes reduïdes en determinats impostos, així com en aparcament i certs peatges.

Prova l'experiència de conduir el Kona Elèctric de 150 kW

Després de saber que el Hyundai Kona Elèctric és el primer SUV compacte d'Europa 100% elèctric i el millor cotxe de l'any a Catalunya i Espanya per l'APMC i l'ABC.

Hyundai Augusta Car de Tarragona ha decidit que la millor manera d'entendre aquest nou model i els seus avantatges és provant-lo i viure l'experiència en primera persona, no deixis que t'ho expliquin i vés al concessionari oficial Hyundai Augusta Car de Tarragona, que disposa d'una unitat de demostració del Kona Elèctric de 150kW. Un model que trenca mites sobre l'eficiència i autonomia dels vehicles elèctrics, amb una capacitat de bateria de fins a 619 km i 204 cavalls de potència.

Tornen els 'Hyunday DAYS' a Augusta Car | Laia Solanellas

Tornen els Hyundai Days a Augusta Car amb descomptes excepcionals

Del 12 al 20 de setembre podreu gaudir de grans descomptes a tota la gamma Hyundai. La trobareu aplicada a 58 vehicles de la marca, els quals gaudiran durant només vuit dies d'uns preus espectacularment baixos. Cotxes completament equipats, amb elevades garanties a disposició de tots vosaltres, amb uns descomptes brutals.

Si esteu pensant en canviar el vostre cotxe, ara és el moment! Una excel·lent relació de qualitat preu en tots els vehicles de la marca Hyundai. Però, sobretot, no us adormiu, ja que les unitats incloses en la promoció seran limitades, així que el temps és or. Teniu vuit dies per apropar-vos al concessionari d'Augusta Car Hyundai de Tarragona i veure en primera persona totes les prestacions. A la promoció trobareu des d'esportius, fins a familiars o compactes. Vehicles per a tots els públics en els Hyundai Days!

Si voleu endinsar-vos en aquesta marca, podeu visitar qualsevol dels concessionaris Augusta Car a Tarragona, Reus, Cambrils i Valls.

"🎪SORTEIG: Torna la màgia del circ a TGN amb l'espectacle del Circ Raluy Legacy!" "❗ Gerard Pérez, professor de ball de Zona Fitness, podi en un campionat internacional"