Imatge de diversos cotxes en un concessionari

Quadis obre la nova concessió KIA Garancar a Reus

Quadis és la xarxa de concessionaris i tallers oficials més gran d’Espanya i fa evident la seva aposta per la casa sud-coreana KIA

L'any passat Quadis va comprar un total de tres concessionaris, ampliant d'aquesta manera la seva cartera de concessions KIA, amb la qual busca situar a aquesta marca com a líder a la província.

A més de gestionar les actuals instal·lacions situades a Tarragona i Reus, Garancar es va decidir a construir altres tres nous concessionaris a Tarragona, Reus i Valls.

En tots ells, la concessió comercialitzarà tota l'extensa gamma de vehicles de KIA incloent tots els models electrificats de la marca, així com vehicles híbrids, híbrids endollables i vehicles 100% elèctrics.

En el cas de la nova concessió de KIA Garancar de Reus, ja ha donat el tret de sortida i està operativa des del passat mes de juliol.

Amb aquesta obertura, el grup Quadis ha invertit en les darreres novetats de tecnologia i servei per a tots els clients de la marca coreana. El nou concessionari KIA Garancar és una aposta més del gran grup automobilístic Quadis a la ciutat de Reus, actualment ja representada amb les marques de Mitsubishi i Mercedes Benz.

Disposa d'una immensa sala d'exposició per a tots els vehicles de la marca amb un fàcil accés i aparcament gratuït per als seus clients.

A més de la venda de cotxes nous, km 0, gerència i ocasió, aquest nou centre ofereix un servei complet de postvenda que inclou serveis digitals de cita prèvia, comunicació en línia amb el client en temps real, i el procés de recepció activa dels vehicles. I tot això realitzat a través de tauletes digitals que permeten dur a terme el procés de manera 100% digital i amb un alt nivell de comunicació i connectivitat amb el client.

Si vols visitar el nou concessionari KIA Garancar de Reus, apropa't al carrer Recasens i Mercader, 51 davant el Camp de Futbol (Reus Deportiu).


Comentaris