Tercera edició de la Fira Km0 de Reus

Torna l’ExpoFira Km0 a la Fira Reus

Del 10 al 13 de juny se celebrarà la quarta edició d’aquesta fira que ja és tot un referent al territori

Aquest juny torna l'ExpoFira Km0 a la Fira Reus. Per quart any consecutiu, NIMA Grup d'Automoció celebra una nova edició de l'exposició de Km0 més gran del territori.

Un any més, la Fira Reus serà l'espai triat per oferir aquesta exposició única i exclusiva els dies 10, 11, 12 i 13 de juny.

Des de la seva inauguració el 2018, l'ExpoFira Km0 ha sigut tot un èxit. En un espai de més de 6.000 m² hi haurà aproximadament 500 vehiclesquilòmetre zero  i de gerència amb descomptes de fins a un 40%.

Els concessionaris que formen part de l'organització són; Tarraco Center, Augusta Car, Nikko Center, Vilamòbil Audi i Volkswagen, Diselauto Tarraco i Full Traction, i juntament amb la marca de vehicles d'ocasió del grup, Autokolecció, oferiran una amplíssima gamma de vehicles matriculats  de menys de 2 anys.

Del dijous 10 al diumenge 13 de juny, es podran trobar opcions per a tots els públics: des d'aquells que busquen una oportunitat fins als que volen un vehicle Premium a un preu més assequible. Utilitaris, berlines, familiars, esportius, furgonetes i vehicles 4x4 amb fins a un 40% de descompte. Absolutament tots els vehicles que hi haurà a l'ExpoFira estan revisats  i garantits.

A més a més, s'inclourà l'oferta de vehicles sostenibles de totes les marques, des de vehicles híbrids a vehicles 100% elèctrics. I els amants de l'aventura i els viatges, podran escollir el seu vehicle Camper.

Tercera edició de la Fira Km0 de Reus
Es podran trobar opcions per a tots els públics | Tarraco Center

L'ExpoFira KM0, un espai segur

L'ExpoFira KM0 és un espai lliure de Covid-19. Per a garantir la seguretat de tots els usuaris, l'organització ha adoptat una sèrie de mesures de seguretat, higiene i prevenció: control i limitació de l'aforament, desinfecció i neteja constant dels vehicles i zones comuns, millora de sistemes de ventilació, circuits marcats per a procurar una correcta circulació dels assistents i mantenir les distàncies de seguretat, punts d'higienització en tots els estands, entre altres mesures.

Demana cita prèvia al web d'autokolecció per assegurar-te l’entrada a la fira i entraràs en el sorteig d’una experiència d’un cap de setmana amb un vehicle Camper o un vehicle elèctric a escollir.