llibres-recomanats-galatea

Les recomanacions de llibres més destacats d'aquest febrer amb Galatea Llibres

Misteri, intriga i diversió entre les recomanacions d'aquest mes de la mà de la llibreria reusenca

El segon més de l'any arriba carregat de títols que no deixaran a ningú indiferent. Literatura per a tots els gustos és el que Galatea Llibres ofereix als amants de la lectura per aquest mes de febrer. A més, com sempre, la llibreria reusenca ubicada al carrer de Jesús 5-7, compta amb una agenda plena d'activitats per a petits i també amb presentacions i molt més. Podeu seguir tota l'actualitat de Galatea Llibres fent-vos seguidors de la seva pàgina a Facebook, i també podeu consultar l'agenda, els llibres i comprar-los de forma online a la seva pàgina web.

el-fiblo
 

Títol: El fibló

Autor: Sílvia Soler

Editorial:  Columna

Pàgines:  304

Preu: 20.50 €

Resum: Els Sureda-Faura són una família formada per tres germans, la Laura, l'Ignasi i la Judit, i els seus pares, l'Helena i en Sebastià. La família viu al poble, a la casa familiar d'estiueig dels avis Faura. En Sebastià és un reconegut dramaturg que sempre ha anteposat la seva carrera a la seva família, fins i tot en els anys clau de la infància dels seus fills, que ho van necessitar més que mai després de la tràgica i inesperada mort de l'Helena per una picada d'abella. Passen els anys, en Sebastià mor i els tres germans es reuneixen. Cal pensar què fer amb la casa familiar. La mort del pare coincideix amb un moment en què la vida dels tres germans porta a decidir instal·lar-se tots a la casa. L'Ignasi s'ocuparà de la reforma per poder vendre-la millor, i mentrestant la Laura decideix posar ordre a la biblioteca familiar.

Editat en català i en castellà.

diges-un-desig

Títol: Digues un desig

Autor: Jordi Cabré

Editorial: Enciclopèdia catalana

Pàgines: 264

Preu:  19.50 €

Resum:  Premi Sant Jordi 2018. Un escriptor famós descobreix que el llibre més venut del dia de Sant Jordi és la seva autobiografia. Però ell no l'ha escrit, tot i que el seu nom apareix a la coberta. Qui l'ha suplantat? Per què? I què hi diu? Quins secrets revelarà? Jordi Cabré ens proposa un joc de miralls que enfronta un escriptor d'èxit amb una vida personal anodina amb el seu reflex, algú capaç de saltar-se les normes, de seduir el perill, de córrer per trobar-se a si mateix. Un camí que transita entre Barcelona i Cadaqués i que li pot costar la vida. 

los-crimenes-de-alicia

Títol: Los crímenes de Alicia

Autor: Guillermo Martínez

Editorial: Destino

Pàgines: 336

Preu: 20.50 €

Resum:  Premi Nadal 2019. Oxford, 1994. La Germandat Lewis Carroll decideix publicar els diaris privats de l'autor d''Alícia al país de les meravelles'. La Kristen Hill, una jove becària, viatja per reunir els quaderns originals i descobreix la clau d'una pàgina que va ser arrencada misteriosament. Però la Kristen no aconsegueix arribar amb el seu descobriment fins a la reunió de la Germandat. Un seguit de crims es desencadenen amb el propòsit aparent d'impedir, una vegada i una altra, que el secret d'aquesta pàgina sigui descobert. Qui vol matar el missatger? Quin és el patró real que hi ha darrere d'aquesta successió de crims? Qui i per què està fent servir el llibre d'Alícia per matar? El cèlebre professor de Lògica Arthur Seldom, també membre de la Germandat Lewis Carroll, i un jove estudiant de Matemàtiques uniran esforços per arribar al fons de la intriga, i es veuran arrossegats perillosament per uns crims impredictibles, en una investigació tant intrigant com llibresca.

Editat en català i en castellà.

la-vigilia

 

Títol:  La vigilia

Autor:  Marc Artigau

Editorial: Destino

Pàgines: 320

Preu: 20 €

Resum:  Premi Josep Pla 2019. En Raimon escriu contes per a la ràdio i viu amb el seu germà Blai, que va quedar trastocat per un accident en un bosc quan era petit i ara porta una vida senzilla treballant en un taller ocupacional. Un dia en Rai rep un encàrrec estrany, una dona gran que sempre escolta els seus relats, la Cèlia, vol contractar-lo perquè li escrigui la seva biografia: «Mai no hauria imaginat que els teus contes explicarien tan bé la meva vida». La seva relació creixerà a cavall del relat i el record. Ella li encarregarà reescriure tot allò que va viure i ell intentarà esbrinar què s’amaga darrere una oferta gens innocent. 

Editat en català i en castellà.

erase-una-vez-la-taberna-swan

Títol: Érase una vez la taberna Swan

Autor:  Diane Setterfield

Editorial: Lumen

Pàgines:  608

Preu: 21.90 €

Resum:  Una nit fosca i boirosa, al poblet anglès de Radcot, a la vora del Tàmesi, els parroquians es reuneixen a la taverna Swan per compartir begudes i històries plenes de saviesa popular. Amb sis-cents anys d'antiguitat, l'hostal és famós per reunir els millors rondallaires, però aquella nit la tertúlia nocturna queda interrompuda per l'arribada d'un home misteriós, xop de sang, que porta en braços una nena inconscient. Abans que l'home pugui donar-hi cap explicació, cau rodó a terra. Mentrestant, riu amunt, dues famílies busquen desesperadament les seves filles: ningú no ha vist l'Alice Armstrong des de fa vint-i-quatre hores i la seva mare s'ha suïcidat i l'Amelia Vaughan, desapareguda dos anys enrere sense deixar cap rastre, encara no ha donat senyals de vida.

Editat en català i en castellà.

si-vols-que-testimin

 

Títol: Si vols que t’estimin

Autor:  David Monteagudo

Editorial: Rata

Pàgines:  272

Preu: 20 €

Resum:  Si vols que t'estimin és una tria de receptes de cuina que no són descrites, sinó narrades amb intensitat i delicadesa, una col·lecció de moments viscuts davant dels fogons en què se'ns fa evident que l'autor escriu com cuina i cuina com viu.

Editat en català i en castellà.

la-cocinera-de-castamar

 

Títol:  La cocinera de Castamar

Autor:  Fernando J. Múñez

Editorial: Planeta

Pàgines:  768

Preu:  21.90 €

Resum: La Clara, una jove caiguda en desgràcia, pateix d'agorafòbia des que va perdre al seu pare de forma sobtada. Gràcies a la seva prodigiosa cuina aconsegueix accedir al ducat de Castamar com a oficial, trastocant amb la seva arribada l’apàtic món de don Diego, el duc. Aquest, des que va perdre la seva dona en un accident, viu aïllat en la seva gran mansió envoltat del servei. La Clara descobrirà aviat que la calma que envolta la hisenda és el preludi d'una tempesta devastadora.