GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Les recomanacions de llibres més destacats d'aquest març amb Galatea Llibres

Premis, intriga i, fins i tot, música, entre les recomanacions de la llibreria reusenca d'aquest mes de març

 

El tercer mes de l'any arriba carregat de títols que no deixaran ningú indiferent i escalfant motors de cara a Sant Jordi. Literatura per a tots els gustos és el que Galatea Llibres ofereix als amants de la lectura per aquest mes de febrer. A més, com sempre, la llibreria reusenca ubicada al carrer de Jesús 5-7, compta amb una agenda plena d'activitats per a petits i també amb presentacions i molt més. Podeu seguir tota l'actualitat de Galatea Llibres fent-vos seguidors de la seva pàgina a Facebook i també podeu consultar l'agenda, els llibres i comprar-los de forma online a la seva pàgina web.

 

 

Títol: El fill de l’italià

Autor: Rafel Nadal

Editorial: Columna

Pàgines: 464

Preu: 21.90 €

Resum: Premi Ramon Llull 2019. En Mateu creix en una família trencada que no se sent seva. Des de petit lluita per deixar enrere els crits, les baralles i la misèria de la Mina, la casa més pobre de Caldes de Malavella, la que tothom evita. Aviat descobreix que els seus orígens s’amaguen darrere d’un secret del qual ningú parla però que coneix tothom: el poble està marcat per l’odissea d’un miler de joves mariners italians que s’hi van refugiar en plena Segona Guerra Mundial. Són els supervivents de l’enfonsament del cuirassat Roma, bombardejat pels alemanys el 9 de setembre de 1943 en venjança per l’armistici entre Itàlia i els aliats. Seixanta anys després, en Mateu decideix buscar el seu pare i comença a fer-se preguntes.

 

 

Títol: Los colores del incendio

Autor: Pierre Lemaitre

Editorial: Salamandra

Pàgines: 432

Preu: 20 €

Resum: Febrer de 1927. Tot París assisteix al funeral de Marcel Péricourt. La seva filla Madeleine ha de prendre possessió de l’imperi financer del qual és hereva, però el destí li reserva altres plans. El petit Paul, el seu fill, amb un gest inesperat i tràgic, situarà Madeleine en el camí de la ruïna i l’enfonsament. En una Europa falsament confiada, on es veuen sorgir els colors de l’incendi que la recorrerà durant els anys 30, Madeleine respondrà amb coratge i venjativament davant dels motius i els homes responsables de la seva caiguda.

 

Editat en català i en castellà.

 

 

Títol: Entre el cel i la terra

Autor: Gerard Quintana

Editorial: Columna

Pàgines: 384

Preu: 20.50 €

Resum: Barcelona, 1952. En Pachi Saura fa més d'un any que s'ha traslladat a la ciutat per estudiar a l'Escola de Belles Arts. Instal·lat en un cau prop de la Plaça Reial, mira de construir la vida que ha somiat lluny dels dictats familiars. Els primers mesos comparteix el plaer de l'existència i de la música, una de les seves grans aficions, amb algunes noies del barri que li fan de model a canvi de pocs diners. A través de la seva mirada transforma la misèria que l'envolta en petits tresors, en una recerca quasi obsessiva de la bellesa. Però dues dones marcaran per sempre el seu destí: la Neus, casada per agraïment, a qui en Pachi rescata de la càrrega de la Guàrdia Civil durant la vaga general del 12 de març de 1951. I l’Àngels, filla d’un editor exiliat a França, intel·ligent i d’una bellesa andrògina per la qual sent una atracció que va molt més enllà de la pulsió entre sexes.

 

 

Títol: El millor d’anar és tornar

Autor: Albert Espinosa

Editorial: Rosa dels Vents

Pàgines: 240

Preu: 17.90 €

Resum: Hi ha un dia a la vida que has de decidir si desitges tenir la raó o la tranquil·litat. Albert Espinosa torna amb una bella història sobre els records, el perdó i l'amor que transcorre el 23 d'abril, el dia del llibre i les roses, entre la ciutat de Barcelona i les illes d'Ischia i Menorca.

 

Editat en català i en castellà.

 

 

Títol: Todo lo que sucedió con Miranda Huff

Autor: Javier Castillo

Editorial: Suma

Pàgines: 448

Preu: 18.90 €

Resum: Una parella en crisi decideix passar un cap de setmana de retir en una cabana al bosc a Hidden Springs, però quan en Ryan Huff arriba per trobar-se amb la Miranda la porta està oberta, hi ha dues copes de vi sobre la taula, ningú a l'interior i la cambra de bany està plena de sang. El que en Ryan desconeix és que la desaparició de la seva dona connecta la seva història amb la del seu mentor, el gran James Black, i amb el descobriment del cadàver d'una dona desapareguda trenta anys enrere a la mateixa zona.

 

 

Títol: Sakura

Autor: Matilde Asensi

Editorial: La esfera de los libros

Pàgines: 416

Preu: 20.90 €

Resum: L’any 1990 el retrat del doctor Gachet de Van Gogh va ser subhastat a Christie’s per la xifra rècord de vuitanta-dos milions i mig de dòlars. El va comprar el milionari japonès Ryoei Saito. Enfadat amb el govern del seu país pels impostos que li reclamaven pel quadre, Sayto va anunciar en una roda de premsa mundial que el llenç de Van Gogh desapareixeria amb ell. Des de la seva mort, l’any 1996, res s'ha tornat a saber de l'obra en el món de l'art. Un misteri que ha fet córrer rius de tinta i ha donat peu a tota mena d'especulacions.