Recomanacions imprescindibles pels cotxes aturats durant el confinament

Autokolecci贸 ens explica quines s贸n les claus per a fer un correcte manteniment dels nostres vehicles durant la quarantena
Autokolecci贸 ens explica les claus per mantenir el teu vehicle durant el confinament. | 脌ngel Ullate

Aquesta 茅s la quarta setmana de confinament a casa, a causa de la Covid-19, i ja ens han anunciat que s'allargar脿, com a m铆nim, fins a finals d'abril. 脡s per aix貌 que us portem uns consells i trucs, a trav茅s d'Autokolecci贸, experts en vehicles. Per conservar el cotxe de la millor manera possible i minimitzar els efectes d'aquesta situaci贸 d'aturada, que s'est脿 allargant i a la qual els cotxes no estan acostumats.

En primer lloc, el m茅s important 茅s que ens quedem a casa i nom茅s sortim per urg猫ncies, per fer compres essencials o b茅 perqu猫 es treballi. Tot aix貌, sempre de manera justificada. Per tant, el cotxe si no 茅s necessari, hem d'intentar agafar-lo el menys possible. El que s铆 que podem fer, una vegada a la setmana, 茅s engegar el motor del cotxe, simplement arrencar-lo.

Quan tinguem el cotxe engegat, per mantenir el cotxe en perfecte estat durant el confinament, el m茅s recomanable 茅s tenir una s猫rie de precaucions:

  • Revisar els l铆quids regularment per evitar fuites, que s'evaporin. Com l'oli, la gasolina, etc. Mantenir els nivells evitar脿 que el nostre cotxe es deteriori.
  • Comprovar la pressi贸 dels pneum脿tics, les rodes es desinflen m茅s de pressa amb el cotxe aturat.
  • Desconnectar la bateria, per evitar que es descarregui al llarg dels dies que estarem confinats a casa.
  • Revisar els elements electr貌nics del vehicle com les finestres, la regulaci贸 dels seients i els retrovisors, i altres. Tamb茅 podeu engegar l'aire condicionat. D'aquesta manera evitarem que s'acumuli la brut铆cia a les canonades.
  • Verificar l'estat de les corretges i si fos necessari netejar-les, per evitar humitats i males olors.
  • Si no heu de fer servir el cotxe, tamb茅 podeu col路locar un drap en el tub d'escapament per evitar l'entrada d'agents externs.

Tot i aquests consells per protegir el teu vehicle, no oblidem que quedant-nos a casa protegim la salut de vides m茅s importants que la del nostre cotxe. Per aquest motiu, Autokolecci贸 us demana prud猫ncia alhora portar a terme el manteniment del vostre vehicle, i saber si 茅s necessari o no.

Les intal路lacions d'Autokolecci贸 Tarragona romandran tancades fins a proper av铆s. En cas d'urg猫ncia ofereixen serveis m铆nims de taller als concessionaris de NIMA GROUP. Tamb茅 posen a disposici贸 dels clients, un tel猫fon de contacte 977 206 576. 

"馃寧 5 raons per conduir un cotxe ecol貌gic quan s'acabi el confinament" "馃捇 L'EIC ofereix serveis educatius online i mant茅 el proc茅s de matriculaci贸 obert"