GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Recomanacions imprescindibles pels cotxes aturats durant el confinament

Autokolecció ens explica quines són les claus per a fer un correcte manteniment dels nostres vehicles durant la quarantena
Autokolecció ens explica les claus per mantenir el teu vehicle durant el confinament. | Àngel Ullate

 

Aquesta és la quarta setmana de confinament a casa, a causa de la Covid-19, i ja ens han anunciat que s'allargarà, com a mínim, fins a finals d'abril. És per això que us portem uns consells i trucs, a través d'Autokolecció, experts en vehicles. Per conservar el cotxe de la millor manera possible i minimitzar els efectes d'aquesta situació d'aturada, que s'està allargant i a la qual els cotxes no estan acostumats.

 

En primer lloc, el més important és que ens quedem a casa i només sortim per urgències, per fer compres essencials o bé perquè es treballi. Tot això, sempre de manera justificada. Per tant, el cotxe si no és necessari, hem d'intentar agafar-lo el menys possible. El que sí que podem fer, una vegada a la setmana, és engegar el motor del cotxe, simplement arrencar-lo.

 

Quan tinguem el cotxe engegat, per mantenir el cotxe en perfecte estat durant el confinament, el més recomanable és tenir una sèrie de precaucions:

 

  • Revisar els líquids regularment per evitar fuites, que s'evaporin. Com l'oli, la gasolina, etc. Mantenir els nivells evitarà que el nostre cotxe es deteriori.
  • Comprovar la pressió dels pneumàtics, les rodes es desinflen més de pressa amb el cotxe aturat.
  • Desconnectar la bateria, per evitar que es descarregui al llarg dels dies que estarem confinats a casa.
  • Revisar els elements electrònics del vehicle com les finestres, la regulació dels seients i els retrovisors, i altres. També podeu engegar l'aire condicionat. D'aquesta manera evitarem que s'acumuli la brutícia a les canonades.
  • Verificar l'estat de les corretges i si fos necessari netejar-les, per evitar humitats i males olors.
  • Si no heu de fer servir el cotxe, també podeu col·locar un drap en el tub d'escapament per evitar l'entrada d'agents externs.

 

Tot i aquests consells per protegir el teu vehicle, no oblidem que quedant-nos a casa protegim la salut de vides més importants que la del nostre cotxe. Per aquest motiu, Autokolecció us demana prudència alhora portar a terme el manteniment del vostre vehicle, i saber si és necessari o no.

 

Les intal·lacions d'Autokolecció Tarragona romandran tancades fins a proper avís. En cas d'urgència ofereixen serveis mínims de taller als concessionaris de NIMA GROUP. També posen a disposició dels clients, un telèfon de contacte 977 206 576.