Platges Mont-Roig Miami

Aquest estiu, respira aire pur i naturalesa a Mont-roig i Miami Platja

Un indret per gaudir de l'aire lliure i de les distàncies infinites

Aquest estiu ens servirà per redescobrir el nostre entorn, respirar l’essència mediterrània de la Costa Daurada més natural i salvatge gaudint de distàncies infinites i segures. A Mont-roig i Miami Platja, hi trobem tota una destinació al servei del ciutadà que vetlla per la seguretat, així com diferents propostes que ens permetran descobrir  espais naturals gairebé secrets i de gran valor ambiental i paisatgístic; platges verges, paradisíaques, envoltades de natura; paisatges rurals  monumentals i molts, molts quilòmetres per recórrer distàncies a peu o en bicicleta.

Compromesos amb la seguretat

El benestar, la seguretat i la salut de les persones és un dels objectius més importants pels establiments de restauració, hostaleria i empreses d’activitats turístiques de Mont-roig i Miami Platja, que han estat treballant per adaptar-se a les mesures sanitàries amb l’objectiu d’oferir una estada segura, en qualsevol de les seves múltiples opcions -per a tots els gustos- des d'apartaments, fins a vil·les, càmpings o hotels. A més, alguns dels restaurants també s’han adaptat per a oferir servei a domicili i altres serveis complementaris que faciliten l'estada.

El pulmó verd de la Costa Daurada

Sens dubte, una oportunitat inigualable per recórrer els espais naturals  menys coneguts de Mont-roig i Miami Platja,  però amb una gran biodiversitat. Tresors naturals, gairebé secrets, que permeten respirar autèntiques distàncies salvatges a la Costa Daurada. Descobrir l’Areny, el petit país roig, o la muntanya blanca, el gran balcó de la Mediterrània, el barranc de la Mina de les Nines, l’amazònia mont-rogenca o el bucòlic Estany Gelat, un oasi natural.

Per complementar l'estada i seguir respirant i recorrent distàncies naturals, a Mont-roig i Miami Platja  hi trobareu rutes a peu i en bicicleta, rutes culturals i rurals que us arrelaran, més que mai, al territori mediterrani on vivim.

Muntanya Mont-roig Miami
Una oportunitat inigualable per recórrer els espais naturals amb una gran biodiversitat | Mont-roig i Miami Turisme - Jaume Boldú

Distàncies vora mar

Després d'aquests mesos d'estat d'alarma i ja ben entrats a la nova normalitat, no hi ha res millor que gaudir de les distàncies envoltats de paisatges únics i de blaus turquesa. Racons únics, plens de vida on podreu gaudir de les distàncies vora mar com la platja de Riudecanyes, la platja de la Pixerota i la platja de l’Estany Gelat. Prepareu-vos per conèixer tres de les platges verges més desconegudes de Mont-roig i Miami Platja!

Aquest estiu respira aire pur i naturalesa tot gaudint de les distàncies a la vostra  casa de vacances de Mont-roig i Miami Platja. Podeu trobar tota la informació sobre serveis, reserves, indrets o sortides al web de www.mont-roigmiami.cat.