Sopar, ball i animació per celebrar la revetlla de Sant Joan al restaurant Sol Ric

El restaurant tarragoní celebra 'Sopars a la fresca' totes les nits d'estiu
La terrassa del restaurant Sol Ric es converteix en protagonista de l'estiu   | Facebook Sol Ric Restaurant

Arriba la nit més llarga i màgica de l'any, i el restaurant Sol Ric de Tarragona es prepara per celebrar-la amb tots vosaltres! Per això, ha preparat una revetlla per tal que tothom pugui gaudir d'un gran sopar, ball, animació i, per descomptat, bona companyia. Així doncs, el menú inclou quatre primers a compartir, un segon a escollir i uns postres que, de ben segur, que no deixaran a ningú indiferent. A més, inclou la beguda i una ampolla de cava per celebrar la revetlla de Sant Joan

 

Si esteu interessats en passar la vostra màgica nit al restaurant Sol Ric, podeu fer-ho per tan sols 40 euros. A més, la vetllada comptarà amb música perquè tots els assistents puguin gaudir d'hores de ball. El trobareu a la Via Augusta de Tarragona, posant a disposició de tots els seus clients un pàrquing gratuït, de manera que ja no teniu excusa!

Podreu gaudir de propostes gastronòmiques d'elevada qualitat   | Facebook Restaurant Sol Ric

 

Gaudiu dels 'Sopars a la fresca' durant l'estiu

El ja emblemàtic restaurant Sol Ric ofereix una opció a la qual no podràs dir que no en les nits d'estiu. I és que ofereix els 'Sopars a la fresca', una nova manera de gaudir de les caloroses nits en bona companyia i degustant propostes gastronòmiques de qualitat i pròpies del nostre territori mediterrani. Així doncs, podreu triar entre una àmplia varietat de plats de la carta, entre els quals cal destacar el peix i marisc de subhasta i l'excel·lent qualitat de les carns, juntament amb una bodega repleta de propostes de diferents D.O.

 

Però les sorpreses no acaben aquí. I és que tots els dissabtes podreu gaudir de música en directe amb el 'Dúo Galas' i el seu recorregut per 'La Música del Món'. S'encarregaran d'amenitzar els vostres sopars, acompanyant la vetllada d'un ambient d'allò més agradable. Així doncs, la terrassa del Sol Ric de Tarragona es convertirà en l'escenari principal d'una nit màgica. 

 

Per realitzar qualsevol mena de reserves, tant per a la nit de Sant Joan com pels 'Sopars a la fresca', podeu fer-ho punxant sobre aquest enllaç.