Arriba la 'Setmana sense Interessos' al Centre Transit de Tarraco Center

Del 17 al 22 de juny podreu gaudir d'unes condicions de compra immillorables
Aconseguiu el vostre vehicle comercial sense interessos   | cedida

 

El Centre Transit de Tarraco Center torna a prendre protagonisme aquest mes de juny. El centre especialitzat en vehicles comercials posa en marxa una oferta que no deixarà a ningú indiferent. I és que del 17 al 22 de juny podreu gaudir de la 'Setmana sense Interessos'! Aquesta es caracteritza per poder gaudir de descomptes equivalents als interessos generats en els crèdits. D'aquesta manera, podreu adquirir el vostre vehicle comercial a un preu inigualable.

 

Si esteu interessats en aquesta oferta, podeu apropar-vos al carrer Plata, 2 del Polígon Industrial Riu Clar, a Tarragona, i consultar a qualsevol dels comercials de Centre Transit de Tarraco Center les condicions de l'oferta. Serà molt important que reserveu la vostra cita prèvia per tal de poder-vos assegurar un servei exclusiu i de qualitat. L'horari és de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores; i dissabte, de 9.00 a 13.00 hores.

Els professionals del Centre Transit de Tarraco Center us assessoraran  | cedida

 

Tota una gamma amb condicions inigualables

La 'Setmana sense Interessos' ofereix unes condicions increïbles a tots aquells que estiguin pensant en renovar algun dels vehicles de la seva flota comercial. Per això, podran triar entre tota la gamma Transit, és a dir, la Transit Courier, la nova Transit Connect, la Transit Custom, la Transit, la Transit Chasis, la Ranger, la Transit Minibus, la Transit Autocaravana, el nou Ranger Raptor i el nou Ranger.

 

Una excel·lent qualitat a un preu assequible és possible amb el Centre Transit i amb les seves promocions. El seu servei integrat a autònoms, petites i mitjanes empreses compta amb professionals en el sector que s'encarreguen de posar a punt tots els vehicles i d'assegurar un excel·lent servei de postvenda a tots els seus clients, ja que la satisfacció és un dels pilars fonamentals de Tarraco Center.

 

Si voleu conèixer les funcionalitats de cadascun dels vehicles, les diverses opcions disponibles i l'oferta de la 'Setmana sense Interessos' ja podeu demanar cita prèvia a través d'aquest enllaç.