Sol Ric Alta Taverna, mig segle de tradició gastronòmica al centre de Tarragona

El passat 4 d'abril va obrir les portes del nou local al centre de la plaça de la Font
El passat 4 d'abril va obrir les seves portes a la plaça de la Font de Tarragona | Cedida

Pocs són els tarragonins i tarragonines que no coneixen el restaurant Sol Ric, un emblemàtic establiment que compta amb més de mig segle de tradició gastronòmica, oferint un ampli ventall de receptes pròpies de la cuina mediterrània a tots els seus comensals. El cert és que el restaurant ha decidit no parar de créixer, i per això ha inaugurat un nou local al bell centre de la ciutat de Tarragona.

 

El passat 4 d'abril es va inaugurar el nou Sol Ric Alta Taverna a la plaça de la Font de Tarragona. El tradicional restaurant ressorgeix amb un nou concepte de cuina mediterrània, oferint degustacions de tapes, marisc fresc i una selecció dels millors vins, entre altres especialitats. Tampoc faltaran els plats més significatius de la història del restaurant, els quals es trobaran en un espai reservat de la carta. 

La carta comptarà amb marisc fresc, tapes gourmet i els plats tradicionals del restuarant  | Cedida

 

L'espai perfecte per gaudir d'una estona agradable en bona companyia

La cuina gourmet que us ofereix el restaurant Sol Ric Alta Taverna, combinada amb l'ambient acollidor propi del local al punt més cèntric de la ciutat, converteix el local en el lloc predilecte a on anar a passar una bona estona. Així doncs, es podrà gaudir de la seva àmplia carta al menjador interior, o bé a la seva gran terrassa situada en plena plaça de la Font. També disposa d'una sala privada per a grups a la primera planta del local, per la qual serà necessari realitzar una reserva prèvia. 

 

Esmorzar, dinar, sopar o, simplement, prendre una copa. El Sol Ric Alta Taverna ofereix un espai per gaudir de qualsevol moment del dia amb qui tu prefereixis. Les seves portes obren a les 10.00 hores del matí, de dilluns a diumenge. Si voleu descobrir aquest nou escenari, aneu a la plaça de la Font, 31 de Tarragona. I pels que vulgueu més informació o fer la vostra reserva, truqueu al telèfon 977 89 57 04.

El Sol Ric Alta Taverna compta amb diversos espais | Cedida