El Circ Raluy Legacy fa parada a Tarragona amb #THEMAGICFORMULA, un espectacle ple de sorpreses

Sortegem entrades individuals per gaudir d'un dels espectacles més esperats del territori
L'espectacular Circ Raluy Legacy arribarà a Tarragona del 3 al 13 d'octubre | Cedida

 

Del 3 al 13 d'octubre, el Circ Raluy Legacy arribarà per primera vegada a Tarragona i se situarà al Camí IV Francolí, 2 (prop de la plaça de les Corts Catalanes) per presentar el seu gran espectacle commemoratiu: #THEMAGICFORMULA. Aquesta nova producció que està de gira durant aquests mesos, presenta nombroses novetats, les quals pretenen atrapar a tot el públic amb un sentiment de fascinació, alegria i, fins i tot, misteri. En definitiva, un espectacle ple de sorpreses que fusiona a la perfecció els ingredients clàssics del circ dels anys 30 amb les disciplines més innovadores del circ mundial.

#THEMAGICFORMULA va dirigit a tots els públics, petits i grans, que podran gaudir d'aquest inoblidable espectacle durant 10 dies seguit a Tarragona. El show fa una commemoració al patriarca de la família, Luis Raluy, qui durant molts anys s'ha encarregat de mantenir viva l'essència dels seus espectacles. Aquest, que és pallasso i, alhora, un reconegut matemàtic i creador de diverses fórmules i teories, és el principal per què del nom de l'espectacle.

Per celebrar aquest l'aniversari del naixement de la companyia, juntament amb els anys daurats que va viure el món del circ, en aquesta darrera gira Circ Raluy Legacy estrena una nova carpa. Així doncs, podreu gaudir de trets molt diversos que us transportaran de manera immediata a aquesta època, en la qual el circ estava a l'altura de l'òpera i el teatre. Fins a la data, la companyia compta amb més d'una cinquantena de ciutats visitades i amb la participació de més de vint artistes de renom internacional als seus espectacles. Un total de més de 500 funcions i més de 300.000 espectadors gaudint de la màgia i la il·lusió del circ amb la família Raluy.

Podreu gaudir d'un espectacle innovador i carregat d'emocions | Cedida

 

El llegat més gran de la família Raluy

El principal objectiu d'aquest espectacle és rememorar els anys d'or del circ amb un espectacle adaptat i amb l'estrena i presentació del nou disseny de la seva carpa. Però, el cert és que la gran essència del Circ Raluy Legacy és la unió dels membres de la seva família per a fer-ho possible. Així doncs, #THEMAGICFORMULA compta amb números d'il·lusionisme duts a terme per Louisa Raluy, Kerry Raluy i Jean Christophe realitzen un espectacle de transformisme, Niedziela i Emily Raluy amb els monocicles, Jurek Swiderque i Pietro Vicentini formen un duo còmic espectacular, i Binicio i Charnelle, són els benjamins de l'equip.

A més, també compta amb importants personatges de caràcter internacional, com el trio d'Ucraina Higuer Flight a les barres fixes, el trip Lipstick o la Troupe Sol Habana, entre molts altres. En definitiva, un espectacle carregat de trucs, equilibris, desaparicions i un sens fi de números més que despertaran en tot el seu públic una emoció i fascinació inigualables. 

Si esteu interessats en gaudir d'aquest espectacle, ja podeu comprar les vostres entrades de manera anticipada a través de la web del Circ Raluy Legacy. Pels que ho preferiu, també podreu fer-ho a les mateixes taquilles del circ, de dimecres a diumenge, en horari d'11.00 a 13.00 hores, i a partir de les 15.00.

Participa en el sorteig de 20 entrades individuals per veure #THEMAGICFORMULA

TarragonaDigital sorteja 20 entrades individuals perquè pugueu gaudir del Circ Raluy Festival i la seva nova proposta d'espectacle els pròxims divendres, 4 i 11 d'octubre. Des d'avui, dia 25 de setembre, fins al pròxim dia 30, tindreu temps de participar a través del nostre perfil d'Instagram (@tarragonadigital). El sorteig s'activarà aquest vespre, a les 20.30 hores. Tots aquells interessats en participar, només heu de seguir els passos que us detallem a continuació:

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital.

— Fer «M'agrada» al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari ETIQUETANT a 3 amics i comentar quin dia us va millor anar-hi: el 4 o l'11 d'octubre.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital.

— Teniu temps per a participar fins al 30 de setembre. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!

"🚗Viatjar segur a la carretera és possible gràcies als cotxes Volvo" "🎂🐮 Celebra l'aniversari més original envoltat d'animals i natura amb DiadeGranja.com!"