GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Catedral del Vi de Nulles es prepara per una nova edició de la Vinitfest

Sortegem una entrada doble perquè pugueu gaudir del Vinitfest amb l'acompanyant que vulgueu
El 6 de juliol se celebra una nova edició del Vinitfest   | Laia Solanellas

 

Un any més, la Catedral del Vi de Nulles es prepara per celebrar la Festa Major del Vi, el Vinitfest! Adernats organitza una espectacular vetllada que aconsegueix unir la qualitat excepcional dels vins i caves del territori amb diverses propostes gastronòmiques i música en directe per tal d'amenitzar la jornada. Una combinació que, any rere any, assegura l'èxit del Vinitfest a tots els seus assistents.

 

La Festa Major del Vi tindrà lloc el dia 6 de juliol a les 22.00 hores, a la mateixa Catedral del Vi de Nulles. Tots els assistents podran gaudir de set degustacions dels millors vins i caves d'Adernats, juntament amb sis degustacions gastronòmiques de restaurants d'elevada qualitat. Entre aquests es troba el Portal 22 de Valls, Ca l'Àngel de Valls, el Coll de Nulles, el Forn de Nulles, el Forevents de Valls i la gelateria La Ibense de Salou. 

 

A més, obtindreu una copa de vi serigrafiada amb la imatge de l'actual edició del Vinitfest i un portacopes per tal que pugueu gaudir de la festa de manera completa. Durant una nit tornareu a la màgia dels anys 20, ja que serà la tematització que embolcallarà la Catedral del Vi de Nulles. A aquesta se li sumarà la presència de diversos espais, entre els quals cal destacar el VINILFEST, a on trobareu diversos tocadiscos, i la zona dels escenaris.

La Catedral del Vi de Nulles es transformarà en l'escenari d'una gran festa  | Laia Solanellas

 

Música en directe per amenitzar la nit

L'escenari Catedral acollirà diversos concerts en viu que asseguraran una vetllada d'allò més agradable. Enric Vinaixa, de Miravet, actuarà amb «Llarga vida al Rock'n roll», el qual farà un recorregut per tota la història d'aquest estil musical tan aclamat. Pepper and Soul, de Tarragona, també pujaran a l'escenari, creant un ambient diferent i únic. Combinaran la veu amb diversos loops, beat box i scats. Per últim, els Republiq, de Les Borges Blanques, ompliran la jornada de ritmes de Soul, Funk i Disco. 

 

Si esteu interessats en gaudir d'una vetllada d'allò més agradable, no dubteu en aconseguir la vostra entrada punxant sobre aquest enllaç. És molt important que el dia de la festa presenteu la vostra entrada i document acreditatiu per tal de validar-la i que pugueu endinsar-vos en la Catedral del Vi de Nulles.

Podreu gaudir de diversos tipus de degustacions  | Laia Solanellas

 

Sortegem una entrada doble pel Vinitfest

TarragonaDigital i Adernats sortegen una entrada doble perquè pugueu gaudir del Vinitfest amb l'acompanyant que vosaltres escolliu. El sorteig s'activarà aquesta tarda del dia 17 de juny a les 20.30 hores, i s'allargarà fins al dia 25 de juny. Si voleu participar, només haureu de seguir aquests senzills passos:

 

— Seguiu el perfil d'Instagram de TarragonaDigital (@tarragonadigital) i el d'Adernats (@adernats).

— Fer «M'agrada» al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari etiquetant la persona amb qui aniríeu al Vinitfest.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital i a @adernats.

— Teniu temps per participar fins al dia 25 de juny. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament!