GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tarraco Center presenta la seva gamma SUV amb tecnologia puntera

La gamma SUV està en promoció i compta amb el Fort Ecosport, Ford Kuga i Ford Edge
Tarraco Center Ford Store té cinc establiments al Camp de Tarragona. | Laia Solanellas

 

Tarraco Center, concessionari oficial de Ford a Tarragona i Reus, presenta la seva gamma SUV en promoció, la qual acull els models Ecosport, Kuga i Edge. Tres models caracteritzats pel seu caràcter aventurer, salvatge i atrevit, però que s'adapten a la perfecció a les necessitats tant de dins com de fora de la ciutat. Estan equipats amb les últimes tecnologies per tal d'oferir als conductors i als seus acompanyants una experiència incondicional al volant. A més, els podreu personalitzar a la web de Tarraco Center gràcies al sens fi d'opcions que ofereix.

 

El Ford Ecosport té tot el que necessita un SUV, però amb una mida molt més reduïda. Perfecte per moure's per la ciutat de manera còmoda i, alhora, preparat per endinsar-se en un mar d'aventures quan més ho desitgis. Es caracteritza per incloure el sistema mirroring Apple CarPlay i Android Auto. En un context en el qual el mòbil ha passat a ser una extensió del nostre cos, el nou Ford Ecosport permet que, també, s'integri en el sistema electrònic del cotxe. Així doncs, independentment del sistema operatiu del teu smartphone, el nou Ford Ecosport l'endinsarà en la conducció, quasi tant com al mateix conductor. Emporta't el teu des de 125 euros al mes.

 

A Ford Store Tarraco Center podreu conèixer de primera mà el vehicle | Cedida
 

El sistema d'aparcament assistit és, avui en dia, tota una realitat. No obstant això, no tots els cotxes gaudeixen d'aquesta característica completament diferenciadora. No és el cas del nou Ford Kuga, el qual disposa de direcció controlada per poder aparcar en espais d'allò més reduïts. El conductor només haurà de controlar els frens, l'accelerador i el canvi, aconsellat per les instruccions que apareixeran en la pantalla del navegador i per diversos senyals audibles. Aparcar ja no és un problema amb el nou sistema d'aparcament assistit. El Ford Kuga pot ser teu des de 18.500 euros.

El nou Ford Kuga disposa de la tecnològica tracció total per endinsar-te en qualsevol terreny | cedida

 

El nou Ford Edge és el clar exemple que la grandiositat resulta insignificant quan els petits detalls marquen la diferència. El nou SUV presenta la perfecta combinació entre comoditat i última tecnologia, incloent-hi en el seu equipament el navegador amb pantalla tàctil, aparcament assistit, sensors de pàrquing davanters i darrers, llantes d'aliatge, vidres de privacitat, control de creuer amb limitador de velocitat i arrancament sense clau. Emporta-te'l des de 380 euros al mes.

 

La grandiositat està en els petits detalls que marquen la diferència  | Ford