El Parc Central busca els talents de la província amb el concurs Tarragona Sona

El centre comercial organitza un esdeveniment participatiu on els artistes locals seran els protagonistes d'aquest Nadal
El Parc Central busca artistes locals per participar a la campanya Tarragona Sona  | Instagram
 

Tots tenim un talent, tot i que a vegades el tenim amagat o no en som conscients, pensa-hi: si tens una gràcia especial, cantes, toques algun instrument, expliques contes, balles o potser ets un geni de la papiroflèxia... estàs de sort perquè el Parc Central: 'busca artistes que trenquin pistes' i t'ho posa tan fàcil que no podràs dir que no. El centre comercial de referència a la província de Tarragona, ha donat el tret de sortida a la campanya Tarragona Sona, un esdeveniment cultural, mitjançant el qual l'entitat recollirà candidatures d'artistes de qualsevol disciplina.

Així que si vols donar a conèixer el teu talent, les inscripcions ja estan obertes i els participants poden enviar la seva proposta emplenant aquest formulari. Teniu temps fins al diumenge 10 de novembre.

Amb aquesta acció, l'entitat vol potenciar els seus vincles amb la comunitat local. Així que si ets un artista que actua en solitari, sou un grup, inclús si provens d'una associació, organització o escola de professionals, et pots apuntar a aquesta iniciativa. No hi ha edat mínima per participar, l'únic requisit: almenys un dels membres de la formació ha de tenir el domicili a la província de Tarragona.

Les inscripcions per participar al concurs de Talents estaran obertes fins el 10 de novembre  | Telecinco
 

L'oportunitat d'actuar durant la campanya de Nadal al Parc Central

De totes les candidatures presentades, el centre comercial farà una selecció i del 22 de novembre de 2019 fins al 5 de gener de 2020 els participants seleccionats tindran l'oportunitat d'actuar públicament al Tarragona Sona, que se celebrarà al centre comercial Parc Central. Durant el millor moment de l'any, la campanya de Nadal, una gran oportunitat per mostrar el teu talent.

El propòsit del centre comercial i d'aquest esdeveniment, és convertir-se en una plataforma que dóna veu a talents que encara estan per descobrir de la zona.

De manera que no t'ho pensis més de dues vegades, apuntat a través del formulari i que comenci l'espectacle!

Per a qualsevol dubte o informació addicional podeu contactar amb el Parc Central per correu electrònic a: atencionalcliente@ccparccentral.com o bé trucar al 977 228 797 / 629 345 491.

"🔝GRAN IDEA: Renoveu ara la vostra terrassa o jardí amb descomptes de fins al 60%" "🍂📚RECOMANACIONS: Els millors llibres per gaudir dels dies d’octubre"