monterols

El Club Tennis Reus Monterols posa en marxa l'escola de pàdel d'estiu

Els nens i nenes aprendran diverses tècniques amb professors qualificats del centre

El pàdel pot ser el protagonista d'aquest estiu per a molts nens i nenes. El Club Tennis Reus Monterols posa en marxa la ja tradicional 'Escola de pàdel d'estiu'. Aquesta permetrà iniciar o millorar la tècnica individual de pàdel dels vostres fills, gràcies a l'esforç de diversos entrenadors titulats. Així doncs, aquests els ensenyaran a perfeccionar els cops, la posició a la pista i la tàctica, entre molts altres aspectes. A més, també podran gaudir de la fantàstica piscina del Club  per a refrescar-se i jugar!

Si els vostres fills tenen  entre 7 i 16 anys, ja els podeu inscriure a l'Escola de pàdel d'estiu'! Aquesta tindrà lloc  del 25 de juny al 16 d'agost, amb un horari de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores. A més, tots els interessats disposaran de l'opció de 'Servei d'Acollida', de 8.00 a 9.00 hores; i de l'opció de 'Servei de Menjador', de 14.00 a 16.00 hores. 

Cada setmana gaudiran d'activitats molt diverses per tal d'assegurar una estada prometedora. L'entrenament de pàdel estarà dirigit per Luis Ferrini. A més, també es realitzaran diverses accions de preparació física, de piscina, festes aquàtiques i, fins i tot, una acampada al club i una festa nocturna. Aquesta darrera activitat estarà restringida als nascuts entre 2003 i 2007 i es realitzarà el dijous 25 de juliol.

Un club consolidat en el món del pàdel

El pàdel va néixer als anys 70, però el seu punt àlgid ha arribat en els darrers anys, quan s'ha popularitzat arreu del món. El Club Tennis Reus Monterols compta amb deu pistes de pàdel, esdevenint així el club amb més pistes de pàdel outdoor de la província de Tarragona.  Per aquest motiu, el nombre de socis que practica aquest esport de manera diària és molt elevat. 

El Club Tennis Reus Monterols disposa d'una  escola de pàdel juvenil i una d'adults  per tal de potenciar aquest joc i el seu aprenentatge en tots els nivells. A més, organitzen diversos tornejos oficials i campionats socials  per tal de fomentar la seva pràctica, tant entre socis com entre aquells que no ho són. A més, compta amb diversos  grups de Whatsapp per tal d'organitzar partits entre persones amb el mateix nivell de joc.