INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Ajornat l'espectacle del Circ Raluy a Reus a causa de les mesures contra el coronavirus

L'espectacle es farà al Parc Sant Jordi de Reus del 12 al 22 de març | Sortegem entrades individuals per gaudir d'un dels espectacles més esperats del territori
El Circ Raluy farà parada a Reus del 12 al 22 de març | Àngel Ullate

 

ACTUALITZACIÓ 13:03:20:20 A LES 17:00

A causa de les mesures adoptades a nivell general per la crisi del coronavirus, el Circ Raluy s'ha vist obligat a suspendre les seves funcions previstes pels pròxims dies a Reus.

En un comunicat, l'empresa assegura que 'Per a col·laborar i respectar la situació i preservar la salut de tothom, el Raluy Legacy suspèn les funcions previstes a Reus fins a nova data. Tothom qui hagi adquirit entrades online veurà retornats els seus diners de forma automàtica durant la pròxima setmana. Qui les hagi comprat a taquilla, les podrà canviar per qualsevol altra data  a taquilla mateix fins aquest diumenge o es retornarà l'import de les mateixes. 

 

NOTÍCIA - 09:03:2020 A LES 17:15 hores

El pròxim 12 de març el Circ Raluy Legacy torna a Reus -al Parc Sant Jordi- per presentar el seu nou espectacle commemoratiu #THEMAGICFORMULA. Un show ple d'il·lusió i fantasia pensat per a tota la família, de manera que combina diversió, emoció i fascinació, mantenint l'essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual. Sens dubte un espectacle que seduirà als adults i fascinarà als més petits, així doncs no us perdeu aquesta cita del 12 al 22 de març.

 

Durant l'última gira, el Circ Raluy Legacy ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment que, juntament amb els artistes de la família, han ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors. Podeu comprar les entrades a través de la web o a les taquilles del circ, obertes d'11.00 a 13.00 i a partir de les 15.00, de dimecres a diumenge.

 

 

Una commemoració a la gran família i a les arts escèniques

Així com l'espectacle commemora els anys daurats del circ i les arts escèniques, el nom de l'espectacle també és un tribut al pare de la família, Luis Raluy, que a més de ser un entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques. #THEMAGICFORMULA és un espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls amb prou feines seran capaços d'assimilar o números que ens faran estar en suspens.

 

La nova fórmula compta amb ingredients d'excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider que forma el duo perfecte amb l’emblemàtic Pietro Vicentini, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional com l’espectacular trio d’Ucraina Higher Fligt a les barres fixes, el famós trio Lipstick o la reconeguda Troupe Sol Habana, entre d’altres. Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada a l'espectador a un món ple de màgia i il·lusió. 

 

Algunes d’aquestes actuacions fa tota una temporada, que van rodant per Catalunya amb molt d’èxit, però hi ha dues incorporacions d’excepció: el multifacètic i premiat artista Pietro Vicentini que, juntament amb Bigotis, formen un duo còmic difícil de superar, i el trio Higher Flight, que ens farà gaudir i alhora patir, amb una de les disciplines més difícils del circ: les barres fixes. 

 

Podreu gaudir d'un espectacle innovador i carregat d'emocions | Àngel Ullate

Nova carpa per un espectacle especial

Coincidint amb la presentació del nou espectacle, El Circ Raluy Legacy estrena la seva nova carpa, tot un homenatge als anys daurats del circ. Amb aquest nou disseny, vol retre homenatge als anys daurats del circ, la mateixa essència i punt de partida del Circ Raluy Legacy. Una sèrie d'il·lustracions d'època, ens transporten als anys en què el circ era un autèntic espectacle social i competia amb l'òpera i el teatre.

 

Participa en el sorteig de 20 entrades individuals per veure #THEMAGICFORMULA

TarragonaDigital sorteja 20 entrades individuals, repartides en dos sortejos, perquè pugueu gaudir del Circ Raluy Legacy i la seva nova proposta d'espectacle els pròxims divendres, 13 i 20 de març de 2020. El primer sorteig s'activarà avui dia 9 de març fins al 12 de març a les 09.00 hores. El segon sorteig anirà del diumenge 15 de març fins al dimecres 18 de març a les 16.00 hores. Podreu participar a través del nostre perfil d'Instagram ( @tarragonadigital ). El primer sorteig s'activarà aquest vespre, a les 20.30 hores. Tots aquells interessats en participar, només heu de seguir els passos que us detallem a continuació:

 

— Fer-vos seguidors del perfil de Circ Raluy Legacy i de TarragonaDigital a Instagram

— Mencioneu a dos amics o amigues perquè també coneguin l'espectacle

— Feu like a la publicació.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital.

 

Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors, us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!

Més notícies de la categoria Branded content