Pere Vidales, gerent de Toyota Autoforum, i Frederic Adan, president de l'AECC de Tarragona

Toyota Autoforum i l'AECC de Tarragona, braç a braç en la lluita contra el càncer

El concessionari tarragoní, patrocinador de l'All Together Week, ha lliurat avui un xec de 1.000 euros per a projectes de recerca oncològica

Gran gest de Toyota Autoforum en la lluita contra el càncer a les comarques de Tarragona. Avui dimarts, 24 de novembre, el concessionari automobilístic ha lliurat a Frederic Adan, president de la delegació tarragonina de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), un xec de 1.000 euros per col·laborar en el finançament de projectes de recerca oncològica. La donació, precisament, s’ha escenificat amb una fotografia entre Adan i el gerent dels concessionaris, Pere Vidales, qui ha traslladat la seva voluntat de seguir ajudant en futures accions.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

«Toyota no és només una marca que creu en un món més sostenible, sinó en un futur millor. El nostre objectiu des de Toyota Autoforum és materialitzar aquest compromís a través d’iniciatives com aquesta, i que incideixen positivament en la societat que ens envolta», ha explicat Vidales. El concessionari de Tarragona és, alhora, un dels patrocinadors oficials de l’All Together Week, un esdeveniment digital que l’AECC està duent a terme des del passat 19 de novembre i fins dijous, dia 24, entre totes les seves delegacions catalanes.

Activitats gratuïtes, sortejos i una subhasta benèfica

Aquesta campanya, concretament, ofereix activitats gratuïtes a càrrec de reconeguts experts i ‘influencers’ del moment —músics, cuiners, periodistes o esportistes— que, de forma desinteressada, també s’han sumat a la causa. A més, al web de la iniciativa es pot participar en diferents sortejos i una subhasta benèfica amb més de 20 experiències i articles, com ara els guants del pilot Pol Espargaró, un aperitiu amb Carme Ruscalleda, un ukelele signat per la Suu o la raqueta de Tomi Robredo, entre d’altres.

El president de l’AECC de Tarragona, per la seva part, ha volgut posar en valor els canvis implementats «per mantenir i adaptar, malgrat la situació de la pandèmia i les consegüents restriccions, els grans projectes que desenvolupem cada any i que ens permeten seguir contribuint en la lluita i investigació del càncer». I ha afegit que «activitats i convenis de col·laboració com el que hem signat amb Toyota Autoforum, ens permeten visibilitzar la nostra entitat i seguir endavant amb la nostra labor envers els pacients i les seves famílies».


Comentaris