GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Toyota presenta la seva «guia traveler» perquè viatgis aquest estiu

La marca presenta diversos models i accessoris perquè puguis gaudir dels teus viatges de manera completa
Toyota us presenta diverses opcions per a gaudir de l'estiu  | cedida

Arriba l'estiu i, per tant, l'època de vacances i de sortir a explorar el món. Aquestes sortides són oportunitats per a descobrir nous espais, cultures, idiomes i persones, aportant-nos un elevat toc de riquesa cultural. Per això resulta de vital importància viatjar i gaudir de moments a llocs diversos en bona companyia. El cert és que alguns de vosaltres ho fareu en avió o en tren, però molts altres optareu pel vostre vehicle. Per això, si esteu pensant en renovar-lo i estrenar-lo com realment mereix, Toyota us porta una genial opció. 

 

Es tracta de la «guia traveler», és a dir, un llistat de diversos models de vehicles que, de ben segur, que es convertiran en els vostres millors companys d'aventures. Així doncs, depenent del tipus de viatgers que sigueu, podreu triar el que més s'adeqüi a les vostres necessitats i començar a gaudir de l'estiu d'una manera única!

Tots els vehicles compten amb un equipament altament estudiat  | cedida

 

La «guia traveler» de Toyota segons el vostre perfil

1. Turista cosmopolita

Per tots aquells que els hi agradi viatjar de manera relaxada, gaudint de la seva estada a altres ciutats, així com dels diferents costums que amaguen, resultarà completament útil un cotxe àgil, petit i que us permeti endinsar-vos al centre urbà sense que això sigui un problema. Per això, el millor model és el Toyota AYGO, un vehicle de quatre places, però d'una mida molt reduïda. A més, per assegurar el seu bon estat, incorpora el sistema d'assistència d'aparcament darrer, pertanyent al Sistema Safety Sense de Toyota.

 

2. Turista fanàtic

Pensat per aquells que planifiquen tot el seu viatge mesos abans de realitzar-lo, pels fanàtics de l'organització. Perfils que acostumen a anar acompanyats per tota la seva família i que, per tant, necessitaran vehicles més espaiosos. En aquest cas, els recomanats són el Toyota Yaris i el Toyota Corolla.  A més, es poden complementar amb el Control Automàtic de la Velocitat amb Radar Dinàmic per tal que pugueu gaudir molt més de la conducció i de la carretera d'una manera completament relaxada.

 

3. Turista obert a tot

També hi ha turistes que els hi agrada viure l'aventura d'una manera imprevisible, preparats per tot allò que els hi pugui passar. El RAV4 és la millor opció, un bon tot terreny que us acompanyarà en totes les vostres aventures, siguin quines siguin. El sistema ProTect protegirà el seu exterior i interior per tal que les preocupacions no siguin part del vostre viatge.