Els Transformers Autobots viatjaran de Cybertron a ExproReus, gràcies a Autoforum

Dos Transformers de grans dimensions passejaran pels estands del Grup Pons avui divendres 11 i dissabte 12 d’octubre de sis a vuit de la tarda
Els Transformers Autobots viatjaran de Cybertron a ExproReus, gràcies a Autoforum | cedida

 

El sector de l'automoció està en constant transformació, els avenços i les noves tecnologies estan afavorint, especialment, el món de l'automòbil. Aquest fet es fa palesa a la fira multisectorial de referència ExproReus, que compta amb 10.000 m² d'automoció, 3000 m² dels quals estan repartits entre els estands de les marques de vehicles de Grup Pons, entre elles Autoforum, que presenten una àmplia i heterogènia representació del sector del motor.

 

En els seus estands que trobareu a la fira d'ExproReus s'hi podrà trobar una àmplia gamma de productes que abasten les marques del Grup Pons, com Toyota, i farà que els més desitjosos puguin trobar les millors ofertes de l'any. Des de vehicles com a turismes, suv's, crossovers i tots terrenys, passant per una variada oferta de motos per a tots els estils de vida i fins i tot autocaravanes.

 

El Grup Pons compta amb 3000m2 d'exposició de vehicles a la Fira ExproReus | Cedida

 

Uns visitants galàctics

Per celebrar aquest dolç moment i fer de la fira una visita diferent, per a tots els públics, Autoforum de la mà del Grup Pons, comptarà amb uns convidats d'allò més especials, que no deixaran indiferents a petits ni a grans. A la vegada és un gest a la constant transformació que està experimentant el món del motor i la mobilitat actualment.

 

Acabats d'aterrar del planeta Cybertron, els Transformers Autobots, Optimus Prevalgui i Bumblebee visitaran, aquest any, la Fira ExproReus.

 

Dos Transformers de grans dimensions passejaran pels estands del Grup Pons | cedida

 

 

Els famosos personatges de la sèrie que es va estrenar en els anys 80, que podien transformar-se, entre altres coses, en vehicles icònics d'aquells temps, es van posicionar com a herois per a tota una generació. De fet, actualment continuen sent-ho gràcies a la saga emesa als cinemes durant l'última dècada, convertint-los de nou en personatges icònics per als més joves.

 

Els visitants i tots aquells aficionats als Transformers i a les seves aventures, podran conèixer en persona a Optimus Prevalgui i Bumblebee a l'estand d'Autoforum i la resta d'estands del Grup Pons. Els robots humanoides faran la seva exhibició avui, divendres 11 d'octubre i demà, dissabte 12 d'octubre entre les 18,00 i 20,00 hores. No hi ha dubte, que és una gran oportunitat per conèixer els dos Transformers i poder aconseguir la típica foto, amb què molts aficionats van somiar.

  

Tant per l'exposició de 3000 m² de vehicles, com per aquesta galàctica visita, sense oblidar les ofertes inigualables o els sortejos que es realitzaran, aquest esdeveniment farà que la 49a edició d'ExproReus sigui d'allò més especial gràcies a Autoforum i al Grup Pons.