Arriben tres dies de venda privada amb descomptes immillorables a Tarraco Center

Gaudeix d'una gran oportunitat d'estrenar vehicle abans de les vacances d'estiu
Tarraco Center ofereix tres dies replets de descomptes | Laia Solanellas

Tarraco Center es compromet a assegurar-vos unes vacances úniques amb la seva nova oferta. I és que els pròxims dies 11, 12 i 13 de juliol, el concessionari de la marca Ford a Tarragona us ofereix la possibilitat de realitzar una compra privada amb descomptes que, de ben segur, que són immillorables. Trobareu unitats limitades amb descomptes de fins a 9.000 euros a tota la gamma Ford. 

 

Podreu triar entre més de 500 unitats en estoc, entre les quals trobareu vehicles de KM0, nous, d'ocasió, industrials, seminous, comercials i molts altres. Si voleu gaudir d'aquesta oportunitat d'or, no dubteu en demanar la vostra cita prèvia i marcar la data al calendari! Per a fer-ho, serà necessari que punxeu sobre aquest enllaç i us inscriviu amb les dades sol·licitades, les quals corresponen al nom, telèfon mòbil, mail i codi postal. Automàticament, un professional de Tarraco Center es posarà en contacte amb vosaltres per tal d'acordar el dia de la cita.

Podreu triar entre més de 500 unitats en estoc | Laia Solanellas

 

Una gran oportunitat per estrenar vehicle

Arriba l'estiu i viatjar es converteix en un imprescindible per a la majoria. Per això, molts escullen el seu vehicle per a endinsar-se en la carretera i recórrer centenars de quilòmetres per a descobrir racons ocults del nostre territori. Així doncs, aquesta es converteix en una oportunitat d'or per a estrenar un nou vehicle abans de les vacances i poder garantir un viatge d'allò més segur i atrevit.

 

Així doncs, podreu triar entre turismes, familiars, berlines i molts altres models, tots ells perfectament equipats i amb unes condicions de compra que s'adaptaran perfectament a les vostres necessitats. A més, els descomptes que presenten us posaran molt més difícil el dir que no a una oportunitat com aquesta, ja que són dies únics! Si voleu gaudir d'aquesta gran oferta, no espereu més i demaneu la vostra cita prèvia per anar al concessionari Ford Tarraco Center, a la carretera de València de Tarragona.